Βασιλόπουλος: «Δεν μπορείς να γυρίσεις το "κουμπί" σε ένα βράδυ»

Κάτια Πετροπούλου
Βασιλόπουλος: «Δεν μπορείς να γυρίσεις το "κουμπί" σε ένα βράδυ»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για το ματς με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (30/01, 21:00), αλλά και για τον Τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (17/01, 17:00).

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος φόργουορντ στην κάμερα της Nova για:

Για τον όμιλο της ΑΕΚ: «Είναι αρκετά διαφορετικό το γκρουπ της ΑΕΚ. Είμαστε σε μία θέση που πρέπει να κερδίσουμε τα 2 παιχνίδια, από τη στιγμή που δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας, για να νικήσουμε την Στρασμπούρ. Έχουμε την ικανότητα, την εμπειρία και το ταλέντο γι΄αυτά τα παιχνίδια, αλλά χρειάζεται και πολλή συγκέντρωση».

Για τον Τελικό Κυπέλλου: «Έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει από το ματς με την Στρασμπούρ να παίζουμε δυνατά, να έχουμε ένα ρυθμό, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Δεν μπορείς μέσα σε ένα βράδυ να γυρίσεις ένα κουμπί και να είσαι στο 100% και να διεκδικήσεις τίτλο. Αυτό το χτίζεις κάθε ημέρα μέσα στο γήπεδο. Είναι και η νοοτροπία που δημιουργείς σε όλα τα παιχνίδια, από τα πιο σημαντικα μέχρι τα πιο ασήμαντα ματς».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Σίγουρα θα ειναι σχετικό με κάτι που κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι μικρότερος ο χρόνος συμμετοχής, αλλά μεγαλύτερη η ποιότητα. Και τη διεκδίκηση της νίκης σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι που θέλω κι επιζητώ ερχόμενος στην ΑΕΚ. Κάποιες φορές ασυναίσθητα, ένας παίκτης όταν ξέρει ότι θα παίξει πολύ κάνει μια διαχείριση ενέργειας και δυνάμεων. Εδώ δεν είναι το ίδιο. Θα έχεις ένα λεπτό και πρέπει να αποδείξεις τα πάντα. Εμένα μου αρέσει αυτό, το κάνω τόσα χρόνια κι ευελπιστώ να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα