Τέλος ο Μαρμαρινός από τον Ολυμπιακό!

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τέλος ο Μαρμαρινός από τον Ολυμπιακό!
Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (29/01, 19:00), ο Χρήστος Μαρμαρινός αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με απόφαση Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού είναι γνωστό πως προβλημάτισαν τόσο παίκτες και προπονητές, όσο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Άλλωστε, και οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ είχαν εκφράσει την ανησυχία τους στην ομάδα και τόνισαν πως πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Και αυτές ήρθαν λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική της Basket League (29/01, 19:00).

Μετά από απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο βοηθός του Χρήστος Μαρμαρινός αποτέλεσε παρελθόν από τους Πειραιώτες, μετά από 14 χρόνια που ήταν στην ομάδα, καθώς υπήρχαν διαφορές μεταξύ τους.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες με τον Μαρμαρινό και τους «ερυθρόλευκους», καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα συμμετέχει πλέον στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα