Καλαμπάκος: «Μάγκας ο Γιαννάκης, θα τα βγάλει πέρα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καλαμπάκος: «Μάγκας ο Γιαννάκης, θα τα βγάλει πέρα»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για την μεγάλη νίκη του Κοροίβου μέσα στον Άρη, αλλά και τον μάγκα Παναγιώτη Γιαννάκη.
Ο προπονητής του Κοροίβου ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, γιατί ήμασταν στριμωγμένοι και ήταν μία από τις τελευταίες μας ευκαιρίες για να ξαναμπούμε σε λογική σωτηρίας.
Ήμασταν τυχεροί αλλά και ευχαριστημένοι γιατί μετά από καιρό είχαμε μια ομάδα που πάλευε. Και οι δύο ομάδες είχαν άγχος. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί. Όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στο τελευταίο σουτ, κάποιος γκρινιάζει και κάποιος είναι χαρούμενος.
Εμείς είχαμε τεράστιο πρόβλημα στο ριμπάουντ και προσπαθήσαμε με κάποια τρικ να τον κρατήσουμε μακριά από το καλάθι. Δεν θέλω να πω ορισμένα πράγματα σεβόμενος τον Άρη και του ανθρώπου που είναι δίπλα μου.
Εγώ σέβομαι τον Γιαννάκη που έχει μπει καπετάνιος σε μια δύσκολη ιστορία για τον Άρη, του οφείλουμε τουλάχιστον σεβασμό. Το ότι έχει φέρει ένα εκατομμύριο παιδιά στο γήπεδο είναι το μεγάλο του παράσημο. Ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, ο Παπαλουκάς είναι η γενιά που έφερε ο Παναγιώτης. Να του ευχηθώ καλό κουράγιο. Εγώ εκτιμώ ότι είναι καλός καπετάνιος και είναι μεγάλος μάγκας για να τα βγάλει πέρα, παρά τη δυσκολία».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα