Καστρίτης: «Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο καλύτερα ανταποκρινόμασταν»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Καστρίτης: «Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο καλύτερα ανταποκρινόμασταν»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αποθέωσε την πορεία του Λαυρίου και χάρηκε με την προσπάθεια των παικτών του.

Ο τεχνικός της Κύμης ήταν πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Λαυρίου.

Ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε αναλυτικά:

«Θα ξεκινήσω την αναφορά μου δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Σερέλη προσωπικά, καθώς και σε ολόκληρο τον οργανισμό του Λαυρίου για την εξαιρετική εικόνα που έχουν παρουσιάσει στο πρωτάθλημα και για τα αποτελέσματα που έχουν φέρει. Στο μπάσκετ τίποτα δεν είναι τυχαίο, άρα βλέποντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Λαυρίου σημαίνει ότι από πίσω κρύβεται πολύ οργάνωση και πολύ δουλειά επί σειρά ετών.

Όλα αυτά δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα οι παίκτες μας. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με τεράστιο επιθετικό ταλέντο, που αν νιώσει άνετα πάνω στο παρκέ μπορεί να «σκοτώσει» κάθε αντίπαλο. Το ζητούμενο ήταν να ήμαστε σκληροί, δεν θέλαμε να χάσουμε και άλλο παιχνίδι στην έδρα μας, ήταν το πρώτο ματς του 2ου γύρου και ξέραμε ότι από εδώ και πέρα ότι γράφει στην ιστορία δεν ξεγράφει. Οπότε έπρεπε να καταθέσουμε καρδιά στο παρκέ και να βάλουμε δύσκολα στο επιθετικό παιχνίδι του Λαυρίου.

Νομίζω ότι οι παίκτες μας όσο περνούσε το ματς ανταποκρινόντουσαν όλο και καλύτερα πάνω σε αυτό το κομμάτι και πραγματικά θεωρώ ότι τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όχι μόνο για την νίκη, όχι μόνο για τους 94 πόντους που σημείωσαν, αλλά και επειδή σήμερα πολλά παιδιά έκαναν πράγματα που είναι έξω από τον μπασκετικό τους χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι θυσιάστηκαν για την ομάδα και νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε.

Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί είμαστε πολύ κουρασμένοι και έχουμε και τραυματίες, όπως ο Μάριος Σακελλαρίου που είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Συγχρόνως όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε το ίδιο σοβαροί στα επόμενα παιχνίδια.

Τέλος, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να αφιερώσουμε την νίκη στο κόσμο της ομάδα μας που και σήμερα ήταν κοντά μας και μας στήριξε, όπως κάνει από την αρχή της χρονιάς. Ήμαστε χαρούμενοι που δίνουμε στους φίλαθλους μας την χαρά της νίκης όποτε μπορούμε, όποτε ήμαστε καλοί και το δικαιούμαστε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα