Σφαιρόπουλος: «Σημαντικό που επιστρέφει το All Star Game»

Σφαιρόπουλος: «Σημαντικό που επιστρέφει το All Star Game»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Σημαντικό που επιστρέφει το All Star Game»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την επιστροφή του θεσμού του All Star Game στην Πάτρα.

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα τoυ πρωταθλήματος για το All Star Game.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Μετά από τέσσερα χρόνια το All Star game επιστρέφει και πάλι. Πιστεύετε πως είναι κάτι που έλειψε από τον κόσμο;

«Είναι πολύ σημαντικό που το All Star Game επιστρέφει. Είναι μια γιορτή για το μπάσκετ, χωρίς την πίεση του αποτελέσματος και το απολαμβάνουν και οι συμμετέχοντες αλλά και ο κόσμος. Θεωρώ ότι μια γιορτή τέτοια είναι απαραίτητη και για τον κόσμο ώστε να μπορεί να δει τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος».

- Τι σημαίνει για τους προπονητές αλλά και τους παίκτες η συμμετοχή σε μία γιορτή όπως το All Star Game;

«Για όλους τους συμμετέχοντες, τόσο τους προπονητές όσο και τους παίκτες είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό που όλοι το διασκεδάζουν. Και πέρα από τις αντιπαλότητες που υπάρχουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για το αποτέλεσμα, σε αυτό το παιχνίδι είναι όλοι μαζί και συμμετέχουν για έναν διαφορετικό σκοπό που είναι η ψυχαγωγία».

- Πως διαχειρίζεται ένας προπονητής μία all star ομάδα ώστε να συμβάλει στο θέαμα;

«Ο προπονητής σε μια all star ομάδα, κατ' αρχήν θέλει να μην υπάρξει κανένας τραυματισμός. Δεν είναι καλό να έρθουν οι παίκτες να παίξουν ένα τέτοιο παιχνίδι και να υπάρξει τραυματισμός. Απ' την άλλη προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες γιατί πραγματικά όλοι όσοι βρίσκονται στη 12άδα είναι αξιόλογοι. Και τέλος προσπαθούμε να παίξουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται για να δώσουμε συνθήκες αγώνα σε ένα all star game».

- Ποια είναι τα μηνύματα περνούν μέσα από μια διοργάνωση όπως το All Star Game;

«Μηνύματα που περνούν μέσα από μία διοργάνωση όπως το All Star Game είναι η αλληλεγγύη, η ομαδική, η συλλογική προσπάθεια, ο σεβασμός στον αντίπαλο αλλά και όλων όσων συμμετέχουν δηλαδή παικτών, προπονητών, παραγόντων διαιτητών. Γιατί πραγματικά πάνω απ’ όλα είναι το άθλημα και εμείς όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό πρέπει να προσπαθούμε για το καλό».

- Πως κρίνεται την επιλογή της περιφέρειας και συγκεκριμένα την πόλη της Πάτρας για το All Star Game '18;

«Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοια παιχνίδια στην περιφέρεια και πόσο μάλιστα στην Πάτρα που είναι μια πολύ μπασκετική πόλη. Θεωρώ πως επειδή έχει ξαναγίνει All Star Game στην πόλη με απόλυτη επιτυχία, νομίζω πως και πάλι θα είναι επιτυχημένο. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τόσο για τον κόσμο της Πάτρας όσο και συνολικά της περιφέρειας να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι. Αλλά και ο κόσμος από την τηλεόραση ελπίζω να δει ένα καλό παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα