ΚΑΕ Πανιώνιος: «Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
ΚΑΕ Πανιώνιος: «Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο»

bet365

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΓΣΛ Φάρο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA έχει την ευκαιρία στον προσεχή αγώνα με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρος (Σάββατο 27/1, 16.30) για την 14η αγωνιστική της Basket League να δώσει την ανάλογη συνέχεια στην δεύτερη νίκη που πέτυχε, την προηγούμενη αγωνιστική, με αντίπαλο το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Η ομάδα μπάσκετ προχωρά, βήμα-βήμα στην δύσκολη πορεία παραμονής της στην Α1 κατηγορία και αναμένει την επιβεβλημένη και αναγκαία παρουσία των φιλάθλων της, τουλάχιστον, στους εντός έδρας αγώνες της.

Η γενική είσοδος και στον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, θα τιμάται 5 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων, θα πραγματοποιείται στα γραφεία της ΚΑΕ στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Εθνικής Στέγης&Αρτάκης), από την Τετάρτη (24/1) μέχρι την Παρασκευή (26/1) και στο χρονικό διάστημα 09.00-19.00.

Το Σάββατο (27/1) η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Eπίσης, υπενθυμίζεται στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ότι μπορούν να προμηθεyτούν τα εισιτήρια όλων των επόμενων εντός έδρας αγώνων και των εισιτηρίων διαρκείας από την συνεργαζόμενη εταιρία Ticketmaster και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ticketmaster.gr, καθώς και στο δίκτυο των καταστημάτων Γερμανός.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα