Το τέλος της εποχής Λάσκαρη και η επιλογή μεταξύ δύο προτάσεων

Το τέλος της εποχής Λάσκαρη και η επιλογή μεταξύ δύο προτάσεων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το τέλος της εποχής Λάσκαρη και η επιλογή μεταξύ δύο προτάσεων

bet365

Η λαϊκή κατακραυγή ουσιαστικά (και όχι τυπικά) ρίχνει τους τίτλους τέλους στην εποχή του Νίκου Λάσκαρη στον Άρη. Πλέον ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ καλείται να αποφασίσει για την επόμενη μέρα του μπασκετικού Άρη έχοντας στα χέρια του μία πρόταση, ενώ εντός του επόμενου 24ώρου θα του… έρθει και μία δεύτερη. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το προφανές είναι η ασφυκτική πίεση που ασκείται στην ιδιοκτησία. Αυτό αποδείχθηκε μέσα από την υποχρεωτική αποχώρηση του εντεταλμένου συμβούλου της ΚΑΕ, Μάνου Λάσκαρη, από το Nick Galis Hall στις αρχές της τελευταίας περιόδου στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά και από την παραίτηση του Δημήτρη Παπακυριάκη έπειτα από παρέμβαση των μελών του ARIS ATHENS CLUB. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί του Άρη επιδιώκουν να συναντηθούν και με τον ίδιο τον Νίκο Λάσκαρη καθώς ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και η ομάδα βρίσκεται στα πρόθυρα τα καταστροφής.

Ωστόσο, αυτός που θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα είναι ο Νίκος Λάσκαρης. Το βέβαιο είναι ότι η τωρινή κατάσταση είναι αδύνατο να συνεχιστεί. Ουσιαστικά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ δύο προτάσεων. Η πρώτη είναι στα χέρια του εδώ και αρκετές εβδομάδες, υπήρξαν μάλιστα και κατ’ ιδίαν συναντήσεις, φαίνεται όμως ότι δεν καλύπτει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν δρομολογηθεί εξελίξεις.

Στη συγκεκριμένη πρόταση εμφανίζεται να έχει σημαντικό ρόλο ο επιχειρηματίας Παύλος Ζουλιάμης ο οποίος παλιότερα δραστηριοποιήθηκε στην ΚΑΕ, ήταν χορηγός της ομάδας για κάποιους μήνες τη σεζόν 2012-13, αλλά στη συνέχεια ήρθε σε ρήξη με τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και αποχώρησε από τα δρώμενα. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα μεταξύ ανθρώπων του σχήματος με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΚΑΕ, Μάνο Λάσκαρη, οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες (σ. σ. μεταξύ αυτών είναι και παλιοί παράγοντες περιφερειακών ομάδων της Basketleague) οι τελευταίοι αναλαμβάνουν το άνοιγμα της φετινής χρονιάς – αρκεί να αποκτήσουν το μάνατζμεντ της εταιρίας – ενώ είναι υπό συζήτηση και το θέμα των χρεών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του επόμενου 24ώρου θα κατατεθεί και δεύτερη πρόταση στην οποία θα ηγείται ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, με την υποστήριξη επιφανών μελών της οικογένειας του Άρη αλλά και του ΑΣ. Η δική του πρόταση θα περιλαμβάνει τον διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου με την προϋπόθεση της άμεσης καταβολής σημαντικού ποσού από τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν το σχήμα αλλά και με το δικαίωμα μετοχοποίησης των χρημάτων που θα βάλουν. Πληροφορίες θέλουν εκπροσώπους του συγκεκριμένου σχήματος να επιδιώκουν να προσεγγίσουν και τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο βασικός χορηγός της ΠΑΕ Άρης. Ωστόσο, ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Επί της περίπτωση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία είχε αναφέρει το gazzetta.gr ότι στο περιθώριο του φιλικού αγώνα μεταξύ του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, είχε μεταφέρει στον Νίκο Γκάλη το ενδιαφέρον του Τομ Παπαδόπουλου για την ομάδα μπάσκετ. Είχε δεσμευτεί για τον προγραμματισμό κατ’ ιδίαν συνάντησης με την άφιξη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη ο οποίος αναμένεται να έρθει εντός του επόμενου μήνα. Πέραν τούτου, επί του παρόντος, δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Κλείνοντας, ο Νίκος Λάσκαρης θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ των δύο προτάσεων. Επίσης, το ενδεχόμενο ενοποίησης των δύο προτάσεων δεν υφίσταται ούτε κατά διάνοια, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν εξάλλου οι σχέσεις μεταξύ των επικεφαλής των δύο σχημάτων δεν είναι καλές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα