Γιαννακόπουλος: «Να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε με Παναθηναϊκό»

bet365

Το Λαύριο κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (22/01) και ο Σάκης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σάκης Γιαννακόπουλος στο bllog του στον ΕΣΑΚΕ:

Την προηγούμενη αγωνιστική πήραμε μεγάλη νίκη απέναντι στον πανίσχυρο, Προμηθέα και το κυριότερο με άλλη μια καλή εμφάνιση από την πλευρά μας. Ο αγώνας με τον Προμηθέα ήταν πολύ δύσκολος, τόσο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, όσο και επειδή έκρινε πολλά σε ότι αφορά στη βαθμολογική μας θέση. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και μας βοήθησε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό… Ξέρουμε ποιον αντίπαλο έχουμε απέναντι μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και συνάμα να αποδείξουμε το ότι είμαστε καλή ομάδα. Αν τα καταφέρουμε δηλαδή να βγάλουμε παρόμοιο πρόσωπο με τα εντός έδρας παιχνίδια μας, αφού στην έδρα μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Ρεαλιστικά, τα υπόλοιπα εξαρτώνται και από την εικόνα του Παναθηναϊκού και το πως ο ίδιος θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι μας, έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα που είχε.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε από το ματς οτιδήποτε μας «δώσει» ο Παναθηναϊκός… Πάνω απ’όλα να παίξουμε το μπάσκετ μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να δει τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα