Τακιανός: «Αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται με ψυχή και καρδιά»

Κάτια Πετροπούλου
Τακιανός: «Αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται με ψυχή και καρδιά»

bet365

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τη νίκη επί του Κοροίβου, την συνέχεια των Τρικάλων στην Basket League και την στήριξη του κόσμου.

Ο προπονητής των Τρικάλων ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Καταρχήν θέλω να πω ευχαριστώ για τα καλά λόγια του Ντίνου, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση τα πολλά χρόνια που συναντιόμαστε στα γήπεδα και υπάρχει εκτίμηση εντός και εκτός παρκέ. Εύχομαι στον ίδιο καλή συνέχεια και στην ομάδα του Κοροίβου. Είμαστε δύο ομάδες που παλεύουμε για τον ίδιο στόχο, είναι κατανοητό σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος αυτή τη στιγμή και του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήταν ένα παιχνίδι που ανεξάρτητα από μπάσκετ και τακτική, έπρεπε να κατατεθεί ψυχή και καρδιά γιατί τα παιχνίδια αυτά κερδίζονται έτσι. Ειδικά εμείς που ήμαστε μια νεαρή ομάδα αυτό ήταν ζητούμενο από τους παίκτες να δίνουν το 100% σε κάθε φάση. Για μεγάλο διάστημα το καταφέραμε, μπήκαμε παλέψαμε, δεν φοβηθήκαμε να δημιουργήσουμε επαφές μέσα στο παιχνίδι, το οποίο ήταν το ζητούμενο από το στυλ παιχνιδιού που έχει ο αντίπαλος.

Για μένα ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και για τους παίκτες, καθώς θα έπρεπε να επικοινωνήσουμε, προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα, μας πίεζε ο χρόνος καθώς είχαμε να παίξουμε ένα must-win παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά η βαθμολογική μας θέση και το τι έχουμε καταφέρει στο τέλος του πρώτου γύρου δεν μας αφήνει να χαρούμε την νίκη πέρα από το σημερινό βράδυ.

Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος γύρος, δεν ξέρω οι νίκες, έτσι όπως τις έβαλα κάτω, για εμάς είναι μετρημένες, ίσως για εμάς να μην υπάρχει περιθώριο λάθους σε εισαγωγικά, γιατί δεν γνωρίζω ακριβώς για αυτή την ομάδα τι σημαίνει λάθος, αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς θα μπούμε να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε, καθώς είναι το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε».

Για τον κόσμο των Τρικάλων: «Ήταν σήμερα εκπληκτικός. Μας βοήθησε πολύ και αν θέλουμε να σωθούμε πρέπει να τον έχουμε στο πλευρό μας μέχρι το τέλος σε κάθε παιχνίδι. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια, θα τα δώσουμε όλα όσοι είμαστε στην ομάδα και οι φίλαθλοι μας είναι αυτοί που μπορούν να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα