Καλαμπάκος: «Έτσι γίνεσαι από παιδάκι, άντρας»!

Κάτια Πετροπούλου
Καλαμπάκος: «Έτσι γίνεσαι από παιδάκι, άντρας»!

bet365

Ρεσιτάλ απαντήσεων έδωσε για ακόμα μια φορά ο Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος ήταν στεναχωρημένος για την ήττα του Κοροίβου, αλλά ευχήθηκε τα καλύτερα στον φίλο του, Φώτη Τακιανό και τα Τρίκαλα.

Ο προπονητής του Κοροίβου είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Πολλά συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, πολλά συγχαρητήρια στον γίγαντα δίπλα μου (σ.σ. Τακιανός), έκανε μια εξαιρετική αρχή στην έδρα του και μπήκε σε διαδικασία να σκέφτεται σοβαρά την σωτηρία του.

Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά πράγματα, μόνο κάτι συγκεκριμένο. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι αυτά που ξεχωρίζουν και σε κάνουν από παιδάκι, άντρα. Εμείς δυστυχώς θα ξαναγυρίσουμε παιδάκια στην Αμαλιάδα. Είτε λόγω του νεαρού της ηλικίας, είτε από λάθος δικό μου, δικό μας, που δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε την μεγάλη σημασία που είχε αυτή η αγωνιστική για εμάς.

Είμαστε μια νίκη πίσω από αυτές που υπολογίζαμε στον πρώτο γύρο και νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι πλέον ήμαστε και εμείς στριμωγμένοι. Κλείνει ο γύρος και πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Εγώ στη σειρά μου πρέπει να τοποθετηθώ στην διοίκηση και να κριθώ, οι παίκτες με την σειρά τους πρέπει να λογοδοτήσουν στο προπονητικό τιμ και να κριθούν.

Θα δούμε τώρα τι θα κάνουμε και πως θα συνεχίσουμε από Δευτέρα, να γυρίσουμε στην Αμαλιάδα να ξεκουραστούμε και στις επόμενες μέρες να δούμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Και πάλι συγχαρητήρια, και καλή συνέχεια στον Φώτη και στα Τρίκαλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα