Σάκοτα: «Μάθαμε από τον Προμηθέα, έρχονται τελικοί»

Κάτια Πετροπούλου
Σάκοτα: «Μάθαμε από τον Προμηθέα, έρχονται τελικοί»

bet365

Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε για το πρώτο διπλό της ΑΕΚ, την συνέχεια σε Ευρώπη και την κλήση του στην Εθνική Ομάδα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε για τη νίκη επί της Κύμης στην κάμερα της ΕΡΤ: «Υπό αυτές τις συνθήκες, ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη για εμάς, για πολλούς λόγους, ειδικά ψυχολογικούς. Αλλά κι επειδή η Κύμη βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είχε κάνει πριν από εμάς 5/6, αν δεν κάνω λάθος, παίζει πολύ καλό μπάσκετ και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε σήμερα».

Για το πρώτο διπλό της ΑΕΚ: «Είχαμε ψυχή, αν και δεν παίξαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Είχαμε ψυχή, για να ακολουθήσουμε τον πολύ γρήγορο ρυθμό της Κύμης. Ήταν ένα όμορφο μπάσκετ, πολύ εύστοχο, με πολλή πίεση στις πρώτες γραμμές της άμυνας. Ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, για να χτυπήσουμε το παιχνίδι».

Για το τι έκανε σωστά η ΑΕΚ: «Μάθαμε από τον Προμηθέα (γέλια). Είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, σε σχέση με το Σάββατο. Και όντως μάθαμε από αυτή την ήττα. Αυτή τη φορά αντιδράσαμε σωστά».

Για τη συνέχεια στις διοργανώσεις: «Έρχονται τελικοί για εμάς. Όχι μόνο αυτός του Κυπέλλου, αλλά και τώρα την Τρίτη με το Στρασβούργο. Είναι μεγάλη υπόθεση το 2/2 εκτός έδρας που κάναμε τώρα μας δίνει την κατάλληλη ώθηση για την Τρίτη».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Ανυπομονούμε όλα τα παιδιά. Το ότι κλήθηκα για ακόμα μια φορά είναι η ύψιστη τιμή και περηφάνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα