Φλιώνης: «Υπάρχει το 'πρέπει' της νίκης»

Φλιώνης: «Υπάρχει το 'πρέπει' της νίκης»

Gazzetta team
Φλιώνης: «Υπάρχει το 'πρέπει' της νίκης»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με τον Κολοσσό (20/1, 16:30) και υπογράμμισε το πόσο σημαντική θα είναι η νίκη της ομάδας του σε αυτό το ματς.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Το Σάββατο υποδεχόμαστε τον Κολοσσό στην έδρα μας, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Ο Κολοσσός κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και παίζει ωραίο και ποιοτικό μπάσκετ. Είναι ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του.

Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που δείχνει βελτίωση και συνέπεια κι αυτό κάνει το έργο μας δυσκολότερο. Μετά την αποχώρηση του Βασιλόπουλου πρέπει να καλύψουμε το κενό αυτό.

Θα βοηθήσουν γι’ αυτό όλα τα παιδιά, παλιοί και καινούργιοι. Εδώ και μερικές μέρες έχουμε ένα νέο μέλος στην ομάδα, τον Douvier, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στη Βόννη και δίνεται βάρος στην προσαρμογή του.

Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που υπάρχει το ‘πρέπει’ της νίκης, όπως σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις. Αυτή τη στιγμή μετά από το δύσκολο πρόγραμμα όσον αφορά τα ταξίδια, έχουμε τρεις συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες (με Κολοσσό, Μπεσίκτας και Κόροιβο). Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι, ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει γύρω μας και τις συνθήκες που επικρατούν, όσο αυτό είναι δυνατό.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα