Χριστοδούλου: «Δεν έχει σημασία η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου»

Gazzetta team
Χριστοδούλου: «Δεν έχει σημασία η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου»

bet365

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε για το ματς του Ρεθύμνου κόντρα στον Πανιώνιο (20/1, 16:30) , αναφέροντας πως η βαθμολογική θέση των «κυανερύθρων» δεν έχει καμιά σημασία.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Aναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Αύριο είναι η τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Basket League, με τη μέχρι τώρα πορεία μας να μας αφήνει ικανοποιημένους. Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε μία δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενήσαμε τον Άρη. Αναμφίβολα και οι δύο ομάδες χρειαζόμασταν τη νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όμως, εμείς ήμασταν εκείνοι που πήραμε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα, χάρη στη σπουδαία δουλειά των συμπαικτών μου.

Για ακόμη ένα παιχνίδι εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί, καταφέρνοντας να κρατήσουμε το νικηφόρο σερί. Βέβαια τα λάθη δεν έλειψαν από τη μεριά μας αλλά ευτυχώς δε μας στοίχισαν και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε στο μέλλον.

Σήμερα, λοιπόν, «πετάμε» για Νέα Σμύρνη, όπου μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Για μας δεν έχει καμία σημασία η βαθμολογική θέση των αντιπάλων μας, αφού γνωρίζουμε πως το μπάσκετ παίζεται μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ματς, με τα νούμερα και τους βαθμούς να μην παίζουν κανέναν ρόλο. Άλλωστε άπαντες ξέρουμε τη δυναμική του κλειστού της Νέας Σμύρνης, με τους φιλάθλους του Πανιωνίου να αποτελούν τον 6ο του παίκτη.

Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, μένοντας πιστοί στο πλάνο των προπονητών, ώστε να τελειώσουμε τον α’ γύρο με θετικό πρόσημο. Από κει και πέρα θεωρώ πως είναι στο χέρι μας για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Έχουμε δείξει κάποια καλά στοιχεία ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι να τα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα