Σακελλαρίου: «Ό,τι περνά από το χέρι μας για την παραμονή»!

Κάτια Πετροπούλου
Σακελλαρίου: «Ό,τι περνά από το χέρι μας για την παραμονή»!

bet365

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (20/01, 16:30) και στάθηκε στο διαφορετικό στοιχείο που έχει ο Πανιώνιος από άλλες ομάδες.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Με δύναμη και πείσμα

Υπάρχουν πολλές στάσεις μέχρι να φτάσουμε στο τέρμα της διαδρομής και για εμάς, βάση των δεδομένων, δεν υπάρχει δικαίωμα στην επιλογή. Θέλουμε έναν αριθμό νικών, όσες είναι αυτές, για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τις πάρουμε.

Το Ρέθυμνο είναι ποιοτική ομάδα, άρα δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, παίζουμε στην έδρα μας και είναι αυτονόητο ότι θα πάμε για τη νίκη,

Πολλοί βλέπουν τον βαθμολογικό πίνακα και θεωρούν ότι με τη μία -ως τώρα- νίκη είμαστε πεσμένοι. Σαφέστατα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά έχουμε κάτι που άλλες ομάδες, οι οποίες κινούνται στην ίδια ταχύτητα με εμάς, δεν έχουν: Διοικητική σταθερότητα. Την ώρα που δεξιά και αριστερά δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο, εμείς όχι μόνο είμαστε πληρωμένοι, όχι μόνο μπορούμε και θα κάνουμε μεταγραφές, αλλά έχουμε δίπλα μας έναν κόσμο (εντός και εκτός διοικητικού σχήματος) που μας στηρίζει.

Με αυτή τη δύναμη και με το πείσμα που αρμόζει στη φανέλα που φοράμε θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας ως το τέλος. Καλοί είναι οι υπολογισμοί αλλά το ταμείο γίνεται όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Με το Ρέθυμνο μπορεί να αρχίσει η μέτρηση καθώς ακολουθούν αναμετρήσεις τις οποίες μπορούμε να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα