Βασιλόπουλος: «Ώρα για δουλειά και όχι για λόγια»

Βασιλόπουλος: «Ώρα για δουλειά και όχι για λόγια»

Κάτια Πετροπούλου
Βασιλόπουλος: «Ώρα για δουλειά και όχι για λόγια»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος επέλεξε το Νο. 8 στη νέα του ομάδα.

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος φόργουορντ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Βασίλισσας», λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του: «Μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικής καριέρας είναι η πρώτη φορά, που η συγκυρία επιβάλλει ν’ αλλάξω ομάδα στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ είναι μια πραγματικότητα. Είναι αυτονόητο, ότι αποτελεί τιμή για μένα αυτή η εξέλιξη. Όμως, δεν είναι ώρα για λόγια. Είναι ώρα για δουλειά. Και δεν είναι κλισέ αυτό, που λέω. Η αλήθεια είναι. Δουλειά χρειάζεται. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει ν’ αντιληφθούμε, ότι ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος».

Ο Βασιλόπουλος επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «8».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα