Βασιλόπουλος: Τελείωσε με Άρη και πάει στην ΑΕΚ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βασιλόπουλος: Τελείωσε με Άρη και πάει στην ΑΕΚ

bet365

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της μετακίνησης του Παναγιώτη Βασιλόπουλου από τον Άρη στην ΑΕΚ, καθώς πριν από λίγο λύθηκε το συμβόλαιο του παίκτη με τους Θεσσαλονικείς και απομένει η ανακοίνωση απόκτησης του παίκτη από την ΑΕΚ.

Όπως είχε αναφέρει το gazzetta.gr, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος παραιτήθηκε έναντι κάθε οφειλής του Άρη απέναντί του, ενώ και η ΑΕΚ παραιτήθηκε έναντι οφειλής του Άρη απέναντί της από τα ποσοστά που δικαιούταν από τον μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πριν από λίγο τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο η οποία αναφέρει: «Ευχαριστώ τη Διοίκηση του ΑΡΗ και τον προπονητή, που σεβάστηκαν την επιθυμία μου να βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια μου. Πάντα θα θυμάμαι τις έντονες στιγμές που ζήσαμε μαζί με την ομάδα και τον κόσμο. Ο ΑΡΗΣ θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην καριέρα μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα