Tζόουνς: «Τεράστια ευκαιρία για μένα ο ΠΑΟΚ»

Tζόουνς: «Τεράστια ευκαιρία για μένα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Tζόουνς: «Τεράστια ευκαιρία για μένα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Λάκι Τζόουνς μίλησε για την πορεία του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτόν να αγωνίζεται στον «δικέφαλο του Βορρά».

Powerfest! 147 τουρνουά από 21/1 μέχρι 4/2. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Λάκι Τζόουνς μετά τη χθεσινή σπουδαία εμφάνιση εναντίον της Σαλόν, φιλοξενήθηκε στον “αέρα” της εκπομπής BasketCity στο Libero 107,4 και μίλησε για όλα. Για τον εαυτό του, για την ομάδα και για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Libero 107,4:

Για το συναίσθημα του μετά τη χθεσινή του εμφάνιση σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα, όπως αυτό με τη Σαλόν:

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήμασταν όλοι μαζί, βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μας. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά πήραμε μια νίκη που θέλαμε πολύ”.

Για το τι είδους παίκτης είναι και τι του αρέσει να κάνει πιο πολύ στο γήπεδο:

“Οι προπονητές μου, μου βγάζουν πολλά από τα στοιχεία μου. Κάνουν σίγουρο ότι θα βγάλω τον καλό μου εαυτό. Ότι θα πάρω το σωστό σουτ, ότι θα πάω για το ριμπάουντ. Προσπαθώ να είμαι παίκτης υψηλής ποιότητας. Προσπαθώ να μην έχω κάποιο συγκεκριμένο τίτλο στο παιχνίδι. Μπορεί στην άμυνα, να πάω να μαρκάρω τον αντίπαλο που σκοράρει και αυτό που θέλω, είναι να τον σταματήσω”.

Για τη δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα και τη βελτίωση που δείχνει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού του:

“Είναι τεράστια ευκαιρία για μένα, να παίξω σε μια τέτοια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει πολλή ιστορία εδώ! Είναι μεγάλη ευκαιρία να αποδείξω ότι είμαι ένας πολύ καλός παίκτης. Προσπαθώ να βελτιωθώ. Προσπαθώ να πάρω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και να είμαι ταπεινός. Απολαμβάνω τη ζωή μου στον ΠΑΟΚ, το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και τους συμπαίκτες μου”.

Για τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ σε αυτούς τους 4-5 μήνες που είναι στην ομάδα:

“Το αγαπάω πολύ. Μου αρέσει πως μας υποστηρίζει ο κόσμος, πως μας υποστηρίζει η διοίκηση της ομάδας. Πραγματικά το απολαμβάνω σε αυτήν την πόλη. Μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου και κάθε μέρα που δουλεύουμε μαζί. Αυτή η ευκαιρία που έχω είναι μεγάλη για μένα και πραγματικά μου αρέσει πολύ”.

Για το γεγονός ότι δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και αν το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής, είναι η εικόνα του στους αγώνες:

“Δουλεύω πάρα πολύ καθημερινά. Προσπαθώ να βελτιώνομαι σε πράγματα όπως το σουτ μου, να έχω έτοιμο το κορμί μου, να κάνω αυτά που πρέπει για να είμαι στο 100%. Οι προπονητές μου ,το επιτελείο, με φροντίζουν για να είμαι καλά. Παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και είναι πολύ σημαντικό αυτό, να είσαι συγκεντρωμένος. Να ελέγχεις το μυαλό και το σώμα σου για αυτήν τη διαδικασία”.

Για την πνευματική προετοιμασία των αγώνων, όπως ο χθεσινός κόντρα στην Σαλόν:

“Θέλουμε να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε να μπούμε σε μια καλύτερη κατάσταση για το μέλλον. Να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Δεν είναι πίεση, είναι αυτή η πίεση που βάζουμε εμείς στους εαυτούς μας για να πετύχουμε”.

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας και για το τι άλλαξε από τότε μέχρι τώρα:

“Ηταν αρχή της σεζόν. Προσπαθούσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί. Είδαμε πως χάσαμε, είδαμε τι μπορούμε να αλλάξουμε και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα. Εχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε, πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πολλές πόλεις να ταξιδέψουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Το μπάσκετ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι κάθε φορά, για τον επόμενο αγώνα”.

Για αυτό το οποίο θα τον έκανε χαρούμενο με τον ΠΑΟΚ στο τέλος της φετινής σεζόν:

“Να καταφέρουμε να μπούμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Προσπαθούμε όλοι στην ομάδα για αυτό και είναι κάτι που αν το πετύχουμε, θα με κάνει πραγματικά χαρούμενο”.

Για τη χειρονομία του να δώσει ένα τριαντάφυλλο στη φωτογράφο την οποία τραυμάτισε κατά λάθος στο παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου:

“Προβληματίστηκα πολύ... Δεν ήθελα να συμβεί αυτό το ατύχημα. Χάρηκα πολύ που δέχτηκε τη συγνώμη μου και σεβάστηκα πολύ τη στάση της”.

Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στον ΠΑΟΚ και μετά τη φετινή σεζόν:

“Με ρωτάνε πολλοί. Είναι μεγάλη σεζόν. Το απολαμβάνω πολύ εδώ, μου αρέσει να παίζω στον ΠΑΟΚ. Θα δούμε... Πιστεύω ότι όλα στη ζωή, γίνονται για κάποιον λόγο. Μου αρέσουν όλα εδώ. Μπορώ να πω ότι η Θεσσαλονίκη είναι σπίτι μου. Αλλά είναι μια μεγάλη σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει μετά το τέλος της”.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα