«Τελειώνει» του Χέντερσον στον Πανιώνιο

Κάτια Πετροπούλου
«Τελειώνει» του Χέντερσον στον Πανιώνιο

bet365

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στην συνεργασία του Πανιωνίου με τον Έσιαν Χέντερσον, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να βγαίνει στην αγορά για παίκτη, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται με την πλάτη στον... τοίχο στην Basket League και πλέον η ομάδα δεν συγχωρεί το παραμικρό.

Ο Έσιαν Χέντερσον θεωρείται παρελθόν από τους «κυανέρυθρους», καθώς οι άνθρωποι της Νέας Σμύρνης δεν είναι ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά του, με τον παίκτη να υποπέπτει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Η λύση της συνεργασίας του 32χρονου φόργουορντ με την ομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, με τον Πανιώνιο να βγαίνει στην αγορά για παίκτη στο «4», σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ωστόσο, προέχει το ματς με το Ρέθυμνο (20/01, 16:30), το οποίο είναι... ζωής και θανάτου για τους Νεοσμυρνιώτες, όπως τόνισε ο Σταύρος Αλευρογιάννης στους παίκτες.

Στόχος είναι οι «κυανέρυθροι» να κάνουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ώστε να αναπτερωθούν οι ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία και να μπουν δυναμικά στο β' γύρο, με την προσθήκη που θα κάνουν.

Ως εκ τούτου, στον αγώνα με τους Κρητικούς, οι γηπεδούχοι θα έχουν στη διάθεσή τους 5 ξένους, με τον Τσούπκοβιτς να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, λόγω του κενού που θα αφήσει ο Χέντερσον.

Ο Ραλλάτος αναμένεται να είναι στη 12άδα, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Μολφέτας ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στη μέση και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα