ΚΑΕ ΑΡΗΣ: «Κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών»

ΚΑΕ ΑΡΗΣ: «Κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών»

ΚΑΕ ΑΡΗΣ: «Κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών»

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στον Κυριακάτικο(14/1) αγώνα στο Ρέθυμνο εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνοντας ότι η υπομονή έχει εξαντληθεί για διαιτησίες που κλέβουν τον ιδρώτα των παικτών.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καυτηριάζει ξεκάθαρα την απόδοση του πρώτου διαιτητή Τόμι Σχινά. Για την ακρίβεια, αναφέρει: «Την περασμένη Κυριακή (14/01) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο, γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη κακής διαιτησίας για την ομάδα μας τη φετινή σεζόν. Όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε την αδικία που συντελέστηκε εις βάρος του ΑΡΗ. Θα περίμενε κανείς από τον πιο έμπειρο εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης, να πάρει τις περισσότερες αποφάσεις στη διάρκεια του αγώνα, έναντι των άλλων δύο πιο άπειρων, ειδικά σε φάσεις που κρίνουν το παιχνίδι. Αντί να «αποφασίσουν» για την τελική έκβαση του αγώνα οι παίκτες, όπως αρμόζει, αποφάσισαν οι διαιτητές.

Η γηπεδούχος ομάδα εκτέλεσε συνολικά 30 βολές, έναντι 13 των δικών μας παικτών. Υπήρξαν περιπτώσεις, που οι διαιτητές δεν σφύριζαν με τα ίδια κριτήρια και «έκλεισαν» τα μάτια σε φάουλ, που έγιναν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, εις βάρος των παικτών μας. Η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί και δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες, που θα «κλέβουν» τον ιδρώτα και την προσπάθεια των παικτών μας μέσα στο γήπεδο».

Best of internet