Τζέιμς για τη χημεία στην ΑΕΚ: «Ο καθένας έχει γνώμη»

Τζέιμς για τη χημεία στην ΑΕΚ: «Ο καθένας έχει γνώμη»

Κάτια Πετροπούλου
Τζέιμς για τη χημεία στην ΑΕΚ: «Ο καθένας έχει γνώμη»

bet365

Ο Ντελρόι Τζέιμς μιλάει στο gazzetta.gr για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που ήταν η τρίτη σερί για την ΑΕΚ σε 2 εβδομάδες, την... χαμένη χημεία και τον Τελικό Κυπέλλου.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός Πειραιώς – Λαμία αν σημειωθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αλήθεια είναι πως με το πρόσωπο που έδειχνε η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό, κανείς να μην περίμενε μία νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ένας αντίπαλος εξαιρετικά φορμαρισμένος, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην βαθμολογία της Euroleague, και με τον Νικ Καλάθη σε τρομερή κατάσταση.

Κανείς, όμως, δεν περίμενε και η διαφορά να φτάσει στους 25 πόντους, τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν πως συσπειρώνονται φέτος στα μεγάλα ματς, κι ας έχαναν παιχνίδια «εκτός προγράμματος».

Ο Ντελρόι Τζέιμς, που προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 τάπα, μίλησε στο gazzetta.gr, αναφέροντας αρχικά το στοιχείο που έλειπε από την ΑΕΚ.

«Περίμενα να παίξει σκληρά ο Παναθηναϊκός, αλλά περίμενα κι εμείς να τους κοντράρουμε. Και νομίζω πως δεν είχαμε την ένταση που θα έπρεπε για ένα τέτοιο ματς. Αυτό μας στοίχισε και ήταν η αιτία για να φτάσει η διαφορά ακόμα και τους 25 πόντους», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά, μετά την τρίτη σερί ήττα της ΑΕΚ (Προημηθέας, Μπάνβιτ, Παναθηναϊκός) σε δύο εβδομάδες; «Όχι. Πρέπει απλά να ανασυγκροτηθούμε και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Έχουμε όλους τους σωστούς ανθρώπους στην ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παίξουμε πιο σκληρά».

Όσο για την χημεία της ομάδας, η οποία ακούγεται ότι έχει... χαθεί, ο απόφοιτος του Rhode Island σχολίασε: «Δεν ξέρω ποιος το λέει αυτό, αλλά πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Δηλαδή, είχαμε χημεία με τον Ολυμπιακό που νικήσαμε, με την Βενέτσια, αλλά τώρα που χάνουμε, δεν την έχουμε; Δεν νομίζω πως... στέκει αυτό! Έχουμε καλή χημεία και ο καθένας θα κάνει αυτό που πρέπει».

Κατά την διάρκεια του αγώνα με το «τριφύλλι», ο κόσμος της «Βασίλισσας» ζήτησε για ακόμα μια φορά το Κύπελλο. Πρέπει η ΑΕΚ να συγκεντρωθεί μόνο σε αυτό το στόχο και να βάλει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα; Ο Τζέιμς απάντησε: «Όχι, πρέπει να συγκεντρωνόμαστε σε όλα τα παιχνίδια. Το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς, είναι τεράστια τιμή να είσαι στον Τελικό, αλλά πρέπει να έχεις συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια».

Την Τετάρτη (17/01, 19:30) η ΑΕΚ φιλοξενείται στην έδρα της Ρόσα Ράντομ. Μια ομάδα που, παρά την τελευταία θέση της στην βαμθολογία του Γ' Ομίλου, αποδεικνύεται επικίνδυνη για τους αντιπάλους της. Ο 30χρονος φόργουορντ ανέφερε τι πρέπει να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι», για να πάρουν την πρόκριση στους «16», με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των ομίλων: «Πρέπει μόνο να νικήσουμε. Τίποτα άλλο. Πρέπει να δούμε το ματς με τη Ρόσα Ράντομ σαν το πιο σημαντικό που υπάρχει και να αρχίσουμε ένα σερί νικών μέχρι το τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα