Χρυσικόπουλος: «Νιώθω καλύτερα όσο περνάει ο καιρός»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χρυσικόπουλος: «Νιώθω καλύτερα όσο περνάει ο καιρός»

bet365

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου, το ρεκόρ του στην Α1, αλλά και τη συνέχεια στην Ευρώπη.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ είπε αρχικά: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, θεωρώ ότι στο υπόλοιπο παιχνίδι ήμασταν εντός πλάνου. Το πιο σημαντικό ήταν οι πολλές ασίστ που είχαμε σε συνδυασμό με τα λίγα λάθη».

Για την ανταπόκριση του ΠΑΟΚ σ’ ένα δύσκολο πρόγραμμα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που διαχειριζόμαστε τόσο απαιτητικό πρόγραμμα. Αυτήν την αντίδραση έπρεπε να είχαμε».

Για το ότι έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων στην Α1: «Νιώθω καλά, όσο περνάει ο καιρός και δουλεύω με την ομάδα περισσότερο. Εννοείται ότι όλοι νιώθουμε καλύτερα, μπήκαν τα σουτ».

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στους Έλληνες παίκτες: «Δεν θεωρώ ότι στηρίζεται στον ελληνικό κορμό αλλά σε όλους τους παίκτες. Έτυχε σ’ αυτόν τον αγώνα να είναι οι Έλληνες, σ’ έναν άλλον ήταν οι Αμερικάνοι».

Για τον αγώνα με τη Σαλόν: «Είναι μονόδρομος είναι η νίκη. Δεν μπορούμε σε αυτή τη φάση να σκεφτόμαστε τη διαφορά, αυτό θα φανεί στη διάρκεια του αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα