Ζιάγκος: «Μας λείπει ενέργεια κι αθλητικότητα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ζιάγκος: «Μας λείπει ενέργεια κι αθλητικότητα»

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, για αυτό που λείπει από τον Πανιώνιο και για την παραίτησή του, που δεν έγινε δεκτή.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο, κυρίως επιθετικά με τους 31 πόντους που σκοράραμε μέσα από την καλή λειτουργία μας και τις σωστές αποφάσεις μας. Όταν ανέβηκε το επίπεδο σκληρότητας του αγώνα και πήγε στις επαφές με ενέργεια, εκεί έφυγε από τα μέτρα μας παρότι επιθετικά πήγαμε καλά. Ηττηθήκαμε σε καταστάσεις σώμα με σώμα και σε κομμάτια που απαιτούν ενέργεια και αθλητικότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με βάθος κι αυτό καταδεικνύεται από τους 66 πόντους που ήρθαν από τον πάγκο της ομάδας, ενώ είχε καλό ποσοστό και στο μακρινό σουτ. Είχε σχεδόν 50% στα τρίποντα κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει».

Σε ερώτηση σχετική με την παραίτησή του και την επιστροφή του, ανέφερε: «Η ψυχολογία του προπονητή δεν παίζει κανέναν ρόλο όταν μπαίνει μέσα να δουλέψει. Το συναίσθημα πάντα μένει απ’ έξω. Η σταθερότητα και η ποιότητα δουλειάς μετράνε. Θεωρώ ότι δεν επηρεάστηκε η ομάδα».

Σχετικά με το βασικό πρόβλημα της ομάδας, δήλωσε:«Η εικόνα της ομάδας είναι βελτιωμένη. Υπάρχει μια σταθερότητα στη συμπεριφορά μας. Νομίζω ότι απαιτείται μεγαλύτερο βάθος και μας λείπει ένα πολύ ουσιαστικό κομμάτι που έχει να κάνει με την ενέργεια και την αθλητικότητα. Σε αυτό το κομμάτι υστερούμε με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε όταν η αθλητικότητα γίνεται κυρίαρχο στοιχείο. Τα παιδιά που ήρθαν το καλοκαίρι έχουν συγκεκριμένο μπασκετικό dna».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα