Μούντι: «Τώρα αρχίζει να φαίνεται η δουλειά στο Ρέθυμνο»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μούντι: «Τώρα αρχίζει να φαίνεται η δουλειά στο Ρέθυμνο»

bet365

O Στέφαν Μούντι... διέλυσε το σύστημα αξιολόγησης και αναδείχτηκε MVP της 11ης αγωνιστικής, εξηγώντας τους στόχους του Ρεθύμνου στην Basket League.

Η επίδοση των 47 βαθμών στο rankingk που συγκέντρωσε ο Μούντι κόντρα στα Τρίκαλα είναι η καλύτερη της τελευταίας τριετίας και από τους 48 του Ποπς Μενσά – Μπονσού στις 18 Ιανουαρίου 2015 στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΚΑΟ Δράμας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. «Είναι κάτι που με χαροποιεί και μου δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», σχολίασε στο esake.gr ο 24χρονος ύψους 1μ.78 Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος σημείωσε για το Ρέθυμνο Cretan Kings ότι τώρα αρχίζει να φαίνεται η δουλειά που γίνεται από την αρχή της φετινής σεζόν.

- Πως εξηγείς ότι για δεύτερη σερί αγωνιστική αναδεικνύεται MVP από το Ρέθυμνο Cretan Kings;
«Από την αρχή της σεζόν δουλεύουμε συνεχώς για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Τώρα αρχίζει και φαίνεται η δουλειά μας. Για αυτόν τον λόγο δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις η ομάδα μου ανέδειξε ισάριθμες φορές MVP στις αντίστοιχες αγωνιστικές».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής με την καλύτερη επίδοση της τελευταίας τριετίας στο ράνκινγκ στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τη νίκη του Ρεθύμνου Cretan Kings στα Τρίκαλα επί της τοπικής ομάδας στην παράταση;
«Το ότι έκανα αυτό το ιστορικό ρεκόρ με τους 47 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ήταν κάτι που δεν το υπολόγιζα. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν στον αγώνα ήταν να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου για να πάρει τη νίκη. Σίγουρα είναι κάτι που με χαροποιεί και μου δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

- Ο Σακίλ Γκούντγουιν δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι το Ρέθυμνο Cretan Kings πρέπει να τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας, μια πιο ψηλά από την περασμένη σεζόν. Συμφωνείς και πόσο εφικτό θεωρείς αυτό τον στόχο;
«Θεωρώ πως είναι απόλυτα εφικτό το να κατακτήσουμε την 5η θέση όπως είχε αναφέρει στις δηλώσεις του και ο συμπαίκτης μου, Σακίλ Γκούντγουιν. Από εμάς θα εξαρτηθεί το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε και θα το προσπαθήσουμε ως το τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα