Παραιτήθηκε ο Ζιάγκος από τον Πανιώνιο!

Κάτια Πετροπούλου
Παραιτήθηκε ο Ζιάγκος από τον Πανιώνιο!

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος υπέβαλε την παραίτησή του στην Διοίκηση του Πανιωνίου, μετά την άσχημη αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Μεγάλες εκπλήξεις* κάθε μέρα στο Ζωντανό Καζίνο! (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η έλευση του Βαγγέλη Ζιάγκου στον πάγκο του Πανιωνίου στα μέσα Οκτωβρίου έφερε αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά όχι και στην αγωνιστική της κατάσταση.

Οι «κυανέρυθροι», ενώ έδειχναν διαφορετικό πρόσωπο στα ματς που ακολούθησαν και σε κάποια εξ' αυτών θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη, κατέληξαν να έχουν ρεκόρ 1-10 και να «κάθονται» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μετά και την ήττα από τον Άρη στο «Αρτάκης», αγώνα στον οποίο οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα 12 πόντων, ήρθε ο προβληματισμός.

Αποτέλεσμα, ο Βαγγέλης Ζιάγκος να υποβάλλει την παραίτησή του στο Δ.Σ. της ΚΑΕ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα.

Μένει να δούμε αν η διοίκηση κάνει δεκτό το αίτημά του και αν θα αναζητήσει και τρίτο προπονητή μέσα σε λίγους μήνες.

Η ανακοίνωση:

«Παραίτηση Βαγγέλη Ζιάγκου στο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έκανε αποτίμηση της πορείας της ομάδας μπάσκετ, παρουσία του προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος και υπέβαλλε την παραίτηση του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί για την απουσία θετικών αποτελεσμάτων. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. συνεχίζεται.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα