Ο γιος του Στογιάκοβιτς έκανε δώρο στον Ίνγκραμ φανέλα του Πρέλεβιτς! (pic)

Gazzetta team
Ο γιος του Στογιάκοβιτς έκανε δώρο στον Ίνγκραμ φανέλα του Πρέλεβιτς! (pic)

bet365

Μια ανάρτηση του ΠΑΟΚ που δείχνει τον Ντέιβιντ Ίνγκραμ να κρατάει την ασπρόμαυρη φανέλα με υπογραφή του Μπάνε Πρέλεβιτς δείχνει πόσο όμορφος μπορεί να γίνει ο κόσμος του μπάσκετ.

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 με αρχές '90, Μπάνε Πρέλεβιτς και Ντέιβιντ Ίνγκραμ είχαν βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι, ο μεν με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ο δε με του Ηρακλή.

Ο 59χρονος πρώην παίκτης του «Γηραιού» βρίσκεται στο Σακραμέντο πια και προπονεί τον γιο του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Αντρέι, ο οποίος τού έκανε ένα όμορφο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Τί ήταν αυτό; Η φανέλα του Πρέλεβιτς από τον τελικό της Γενεύης, με την υπογραφή του πάνω.

«Ήταν ένας σπουδαίος καλαθοσφαιριστής και μεγάλος αντίπαλος. Και του ΠΑΟΚ, αλλά και του Μπάνε Πρέλεβιτς στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Ο σεβασμός απέναντί του είναι δεδομένος, από τότε που ήταν αντίπαλος μέσα στο γήπεδο μέχρι και σήμερα, όπως αναφέρει και η ιδιόχειρη αφιέρωση του Μπάνε Πρέλεβιτς προς τον Ντέιβιντ Ίνγκραμ. Η ιστορία της φωτογραφίας είναι απλή και έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς από τον τελικό της Γενεύης, την οποία κρατά ο Ίνγκραμ, είναι το δώρο που έλαβε για τα Χριστούγεννα. Από ποιον ήταν το δώρο; Από τον γιο του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Άντρεϊ, τον οποίο προπονεί στο Σακραμέντο ο Ίνγκραμ. Πόσο μικρός, αλλά και ταυτόχρονα πολύ όμορφος μπορεί να είναι μερικές φορές ο κόσμος του μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα