Καλαμπάκος: «Τραυματική εμπειρία το άνοιγμα του 2018!»

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Τραυματική εμπειρία το άνοιγμα του 2018!»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος, γνωστός... ατακαδόρος, χαρακτήρισε τραυματική εμπειρία το πρώτο ματς του 2018 και αυτό λόγω του ότι έπεσε ο Κόροιβος πάνω στον Παναθηναϊκό.

«Αρχικά να πούμε καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο. Το πρώτο παιχνίδι του 2018 ήταν τραυματική εμπειρία για μας και αυτό διότι πέσαμε πάνω στον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς όμως είχαμε κλείσει καλά το 2017» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Κόροιβου και συνέχισε:

«Όταν ένα ματς έχει πάει στους 40 πόντους δεν μπορείς να πεις και πολλά. Απλά ψάχνεις κάποιες δικαιολογίες. Μας έλειπε ο κοντός ο Κάρσον και μας έλειψε η ταχύτητα που προσπαθούμε να βάλουμε στην ομάδα. Έτσι παίξαμε με πάσες αλλά δεν τα καταφέραμε. Επιπλέον είχαμε και δύο νέα παιδιά, τα οποία ήρθαν Τρίτη και Πέμπτη αντίστοιχα οπότε είχαν από 4 και 2 προπονήσεις αντίστοιχα. Θέλαμε να τους βάλουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό για να καταλάβουν τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα».

Και κατέληξε: «Ξέραμε ότι θα γίνουν λάθη. Όμως η εικόνα μας δεν ήταν καλή και είναι άδικο για τα παιδιά, τα οποία δουλεύουν πολύ. Δεν τους δικαιολογεί η εικόνα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και του εύχομαι καλή χρονιά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα