Καστρίτης: «Μείναμε ενωμένοι ως το φινάλε»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Καστρίτης: «Μείναμε ενωμένοι ως το φινάλε»

bet365

Ο προπονητής της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στη νίκη επί του Κολοσσού, υπενθυμίζοντας πως το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο.

«Καλή χρονιά σε όλους, χρόνια πολλά, με υγεία και σε εσάς και στους αθλητές και σε όλους τους συντελεστές του πρωταθλήματος μας. Να ξεκινήσω και εγώ δίνοντας τα συγχαρητήρια μου στον κόουτς Λυκογιάννη και στην ομάδα του Κολοσσού. Σήμερα είδαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, σίγουρα πολύ εντυπωσιακό για όσους το παρακολούθησαν!

Εμείς που το ζούμε από μέσα ξέρουμε ότι, για να δούμε ένα ματς με τόσες πολλές ανατροπές και εναλλαγές του προβαδίσματος, μάλλον και οι δύο ομάδες έχουν κάνει πολλά λάθη και έχουν δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει και να επανέρχεται. Κάναμε και εμείς αρκετά λάθη σε καθοριστικές επιθέσεις που ίσως να έκριναν και τον τελικό νικητή. Για αυτό το λόγο αποκτά μεγαλύτερη σημασία η νίκη μας και η προσπάθεια των παικτών μας, γιατί παρά τις κάποιες κακές αποφάσεις που πήραμε, μείναμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και το χαρακτήρα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και τελικά να το κερδίσουμε!

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και στους δικούς μας παίκτες, η νίκη αυτή τους ανήκει ολοκληρωτικά. Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή συνέχεια και στον κόουτς Λυκογιάννη και στην ομάδα του. Καλή συνέχεια και στην δική μας ομάδα, με υγεία πάνω από όλα, γιατί αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα μετά από καιρό που προπονηθήκαμε όλοι μαζί. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πολύ δύσκολο, ακόμα και λίγες στιγμές αδράνειας μπορεί να κοστίσουν ένα αποτέλεσμα. Οπότε οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% μέχρι το τέλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα