O Νίκος Χατζής ψηφίζει στην τελευταία ημέρα των Gazzetta Awards (gTV)

Gazzetta Awards
O Νίκος Χατζής ψηφίζει στην τελευταία ημέρα των Gazzetta Awards (gTV)

bet365

Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ καταθέτει στο gazzetta.gr τις δικές του ψήφους για τους κορυφαίους της χρονιάς, στην ψηφοφορία που φτάνει στο τέλος της!

Ο Νίκος Χατζής τίμησε την μεγάλη ψηφοφορία των Gazzetta Awards, καταθέτοντας την άποψή του για τους κορυφαίους της χρονιάς! Κάνε click εδώ για να ψηφίσεις κι εσύ.

Η ψηφοφορία φτάνει στο τέλος της καθώς ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Το gazzetta.gr συνεχίζει την παράδοση, που εξελίσσεται σε θεσμό, και σε καλεί να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, η οποία φέτος γίνεται με την υποστήριξη του Sustenium Plus! Τα ρεκόρ των δύο προηγούμενων ετών, με τις ψήφους πλέον να έχουν σπάσει το φράγμα των 50.000, δείχνουν το μέγεθος της απήχησης και την βαρύτητα αυτών των διακρίσεων για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες του αθλητισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα