Σάκοτα: «Καταφέραμε να γεμίσουμε τις… μπαταρίες»

Σάκοτα: «Καταφέραμε να γεμίσουμε τις… μπαταρίες»

Gazzetta team
Σάκοτα: «Καταφέραμε να γεμίσουμε τις… μπαταρίες»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΓΣΛ Φάρο στο ΟΑΚΑ (30/12, 17:00) η οποία θα είναι και η τελευταία της Ένωσης για το 2017.

«Δίνουμε το τελευταίο ματς για το 2017. Όλοι στην ομάδα θέλουμε για ένα λόγο παραπάνω να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Καταφέραμε όλο αυτό το διάστημα, που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις... μπαταρίες μας εν όψει του δύσκολου προγράμματος, που έχουμε τον Ιανουάριο» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Ο αυριανός μας αντίπαλος έχει κάνει τελευταία κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Κάποιους παίκτες τους γνωρίζουμε, ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζονται, και κάποιους άλλους θα τους δούμε για πρώτη φορά. Χρειάζεται προσοχή από μέρους μας. Έτσι ή αλλιώς, ανεξάρτητα ποια ομάδα είναι αντίπαλός μας, πρέπει ως ομάδα να βγάζουμε την ίδια συγκέντρωση, δύναμη και σοβαρότητα στο παρκέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα