Τα δώρα μου στους ανθρώπους του Ολυμπιακού

Τα δώρα μου στους ανθρώπους του Ολυμπιακού

Κωνσταντίνος Μελάγιες Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τα δώρα μου στους ανθρώπους του Ολυμπιακού
Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες πήρε φανταστικά (στην κυριολεξία) δώρα στους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Έχω την εντύπωση πως όσο μεγαλώνω τόσο αυξάνονται κι οι ιδιοτροπίες μου. Προφανώς για να έχω φτάσει στο βαθμό να το αναγνωρίζω φαντάζομαι τους γύρω μου. Βασικά δεν τους φαντάζομαι, αλλά τους λυπάμαι...

Έτσι λοιπόν τι πιο λογικό από το να μη συμπαθώ τα Χριστούγεννα.

Γράφω αυτό το μπλογκ χωρίς να χρειάζεται. Ακούω Φρανκ Σινάτρα, ο Σαούλης δίπλα μου γκρινιάζει, αλλά τον απειλώ στεγνά πως θα του κλείσω το καλοριφέρ (γιατί αν κλείσει, θέλει τρόπο να ανοίξει).

Μέρες που είναι δε θα ασχοληθώ με μπασκετικά θέματα, αλλά ο Ολυμπιακός δε μου ξεφεύγει.

Θα σας αναφέρω λοιπόν τι δώρο θα έπαιρνα σε κάθε έναν από αυτούς.

Πάμε με τις φανέλες...

ΜακΛιν: Ένα λεξικό. Αγγλοελληνικό. Αρχικά να μάθει προφέρει τους κουραμπιέδες και εν συνεχεία να γράφει στο instagram στα ελληνικά.

Τολιόπουλος: Χρονοκάρτα συμμετοχής 3 λεπτών. (Το ξέρω δεν υπάρχει, αλλά μήπως θα τους τα πάρω). Από όσο παίζει στα παιχνίδια μπόνους ένα τρίλεπτο.

Παπαπέτρου: Θα τον έκλεινα σε ένα spa με την κοπέλα του για μία μέρα. 24 ώρες θα τους έκαναν μασάζ και θα χαλάρωναν.

Σπανούλης: Ένα ταξίδι στην Ολυμπία και τα 5 παιδιά. Να έμενε λίγο μόνος στο σπίτι ο άνθρωπος να δει τη γλύκα (Ολυμπία πλακίτσα κάνω).

Αγραβάνης: Ενα woofer τελευταίας τεχνολογίας για το αμάξι του ώστε να ακούει στη διαπασών τα λαϊκά που του αρέσουν.

Μιλουτίνοφ: Ένα σελφοκόνταρο. Όταν τραβάει selfie είναι στα 3 μέτρα η κάμερα κι ο άλλος φαίνεται Πυγμαίος. Δεν το καταλαβαίνει προφανώς, αλλά ένα σελφοκόνταρο θα είναι χρήσιμο.

Στρέλνιεκς: Μία κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Ο Λετονός έχει μεγαλώσει έχοντας το καλοκαίρι 5 βαθμού και λίγο χιόνι. Θα πάει την κρουαζιερούλα του και θα καταλάβει τι εστί καλοκαίρι.

Τιλί: Μία ταμπέλα που θα έγραφε «με λένε Τιλί. Ούτε Τίλι, ούτε Τιγί, ούτε Τίγι. Τιλί με λένε».

Πρίντεζης: Εύκολο. Μία μεγαλύτερη και καλύτερη μηχανή για το σκάφος του. Κι ένα δωμάτιο με ηχομόνωση για τις ώρες που κλαίει το μωρό.

Παπανικολάου: Ένα court seat διαρκείας στην αγαπημένη του γιαγιά. Προφανώς και δεν αφήνει το χωριό της (και καλά κάνει), αλλά θα χαιρόταν πολύ ο Κώστας αν έκανε high five μαζί της μετά από ένα τριποντάκι του.

Μάντζαρης: Την καλύτερη μηχανή καφέ στον κόσμο για να τη βάλει στο μαγαζί του. Ήδη φτιάχνει τρομερό καφέ το μαγαζί στο Περιστέρι, αλλά θα του τον απογείωνα.

Αρσενόπουλος: Τρεις ώρες την ημέρα. Πιστέψτε με οι 24 δε φτάνουν στον μικρό της παρέας. Σχολείο, διάβασμα, προπόνηση, ταξίδια, ύπνος. Γεια σας. Πρέπει να ζήσει έστω και λίγο σαν 17άχρονος.

Ρόμπερτς: Τα δέκα καλύτερα βιβλία με την ιστορία της Ελλάδας. Θα τα λάτρευε και θα τα ξεζούμιζε.

Μπόγρης: Σε αυτόν θα έπαιρνα πολλά μικρά. Ένα «ερυθρόλευκο» λαστιχάκι για τα μαλλιά. Ένα παιχνίδι για τον σκύλο του κι ένα κοστούμι καλό.

Ουίλτζερ: Έλα μαζί με τον Στρέλνιεκς κι εσύ. Κρουαζιερούλα. Σε κάθε ρεπό εξόρμηση κάνει.

Τόμπσον: Ένα εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Θα λυπηθώ βέβαια γιατί θα πρέπει να φύγει, αλλά ξέρω καλά πως αυτό είναι το όνειρό του, οπότε ας είναι...

Σφαιρόπουλος: Ένα κόνκορντ αεροπλάνο (ή ότι πιο γρήγορο υπάρχει) για να κάνει ταξίδια αστραπή στο Μέιν των ΗΠΑ.

Μπαφές: Όλα πληρωμένα σε διαιτολόγο. Δεν πάει άλλο. Μέχρι και από μέση έμεινε λόγω βάρους. Αφού δεν ακούει τον Γκατζούλη...

Κατσίκης: Θα πήγαινα σε έναν δικηγόρο να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην έρχεται σε επαφή με τον Λαμπίρη. Ούτε τηλεφωνικά Αντώνη...

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ένα αεροπλάνο να ταξιδεύουν τσάρτερ παντού ώστε να μην καταπονούνται τόσο πολύ. (Ήδη βέβαια η διοίκηση έχει φροντίσει ώστε τα 6 πιο δύσκολα ταξίδια να γίνουν με πτήση τσάρτερ)

ΥΓ: Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και την επόμενη φορά θα είμαι σοβαρός.

ΥΓ 2: Κλείνω τον Φρανκ Σινάτρα γιατί θα φάω ξύλο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γεννήθηκε το 1977 και από μικρή ηλικία ερωτεύτηκε το μπάσκετ το οποίο υπηρέτησε ως παίκτης, ως προπονητής (για λίγο) και πλέον ως δημοσιογράφος. Ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το 2002 και είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του όπως ήταν ακριβώς και την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με αυτή.

Πέραν του μπάσκετ του αρέσει να βλέπει (και να παίζει) τένις, μπιλιάρδο και ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει την άρνηση για το ΝΒΑ που είχε πιο παλιά, αλλά σαν την Euroleague... δεν έχει.