Σακελλαρίου: «Πάμε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Σακελλαρίου: «Πάμε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»
Ο Πανιώνιος πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στην Basket League κόντρα στα Τρίκαλα και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου εξήγησε πως οι «κυανέρυθροι» είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν όλα τα παιχνίδια.

Η συνέντευξή του 28άχρονου γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (psak.gr)

Βαγγέλη, ο Πανιώνιος έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από την αρχή της σεζόν. Απέναντι στα Τρίκαλα φάνηκε όμως να μην είστε επηρεασμένοι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Τι άλλαξε;
«Τίποτα δεν άλλαξε. Η ομάδα, κι όταν λέω ομάδα δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες, αλλά σε όσους κινούνται μέσα και γύρω από τον Πανιώνιο, έχουν μάθει στα δύσκολα. Έχουν μάθει, κάθε φορά που πέφτουν, να δίνει ο ένας το χέρι στον άλλον, για να σηκωθούμε. Αρχής γενομένης από τη διοίκηση, είμαστε μια γροθιά. Άλλοι στη θέση μας θα τα είχαν παρατήσει, όμως εμείς παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Γιατί μπορεί με τα Τρίκαλα να πετύχαμε την πρώτη νίκη, αλλά θυμηθείτε πώς χάσαμε στον Κόροιβο με δικό μας το τελευταίο σουτ, πώς ηττηθήκαμε από την Κύμη στην παράταση, πόσο παλέψαμε με Προμηθέα και ΑΕΚ».

Έχοντας μια εικόνα από τις ομάδες και μετά τη νίκη που κάνετε, θεωρείς πως θα καταφέρετε στο τέλος να σώσετε την παρτίδα και να παραμείνετε στην κατηγορία;
«Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να σωθούμε θα έμενα στα εργαστήρια και στα μαθήματα ιατρικής. Όποιος πατά το παρκέ στο "Αρτάκης" οφείλει να πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν είμαστε αιθεροβάμονες, αλλά από τη στιγμή που βρήκαμε "χημεία", δεν έχουμε χάσει ούτε έναν αγώνα με… κατεβασμένα χέρια».

Το επόμενο ματς είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Τι θα κερδίσει ο Πανιώνιος απο αυτό το παιχνίδι;
«Πρώτα απ’ όλα πάμε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ότι αυτό μοιάζει απίθανο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι από τη στιγμή που φοράμε τη φανέλα του "Ιστορικού" να κυνηγάμε όλους τους αγώνες, ανεξαρτήτως αντιπάλου και συνθηκών. Από εκεί και πέρα, κάθε φορά που πατάμε παρκέ, που εμφανιζόμαστε ως ομάδα, έχουμε πράγματα να κερδίσουμε. Κυρίως τον σεβασμό των αντιπάλων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα