Γιατράς: «Τόσο όσο ο Τζόρνταν, όσο και ο Γκάλης ήθελαν και συμπαίκτες»

Γιατράς: «Τόσο όσο ο Τζόρνταν, όσο και ο Γκάλης ήθελαν και συμπαίκτες»

Gazzetta team
Γιατράς: «Τόσο όσο ο Τζόρνταν, όσο και ο Γκάλης ήθελαν και συμπαίκτες»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στο γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει ομαδικότητα και όχι να στηρίζονται οι παίκτες στην ατομικότητα, φέρνοντας δύο... χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Αρχικά ο τεχνικός του Προμηθέα, είπε ότι «ήταν το δεύτερο συνεχόμενο κακό παιχνίδι για εμάς. Σίγουρα παίζουν ρόλο τα στατιστικά, το πως σουτάραμε στις βολές, στα δίποντα ή στα τρίποντα, όμως πάνω από όλα παίζουν ρόλο η διάθεση και η ψυχή. Ο Κολοσσός το ήθελε περισσότερο από εμάς. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, δεν μπορώ να καταλάβω το πως μια ομάδα που έρχεται να παίξει στην Πάτρα, θέλει περισσότερο τη νίκη από εμάς που παίζουμε στο σπίτι μας. Εγώ διαφωνώ πάντως με τον κόουτς Λυκογιάννη και θεωρώ τον Μιλόσεβιτς ως τον καλύτερο αμυντικό μας» και συνέχισε:

«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, στην συνέχεια καταφέραμε, όμως, να γυρίσουμε το παιχνίδι, με μεγάλα ή μικρά σουτ, δεν ξέρω, κλέψαμε μπάλες και αγγίξαμε τη νίκη, κάναμε, όμως, λάθος πάσα στο τέλος και χάσαμε δίκαια. Είμαστε προβληματισμένοι γιατί στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας και τους εαυτούς μας. Εχω ξαναπεί ότι σαν ομάδα έχουμε από το ξεκίνημα της σεζόν πολύ καλό κλίμα, όμως η αλήθεια είναι ότι στα δυο τελευταία παιχνίδια παίζουμε ατομικά και όχι σαν σύνολο. Είχα εξηγήσει σε κάθε παίκτη το ποιος είναι ο ρόλος του. Θυμίζω ότι και ο Γκάλης στην εποχή του μεγάλου Αρη, ακόμη και ο Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς ήθελαν και συμπαίκτες. Κανείς δεν μπορεί να παίρνει νίκες μόνος του»,

Κλείνοντας, ο Μάκης Γιατράς είπε: «Ηταν μια κακή ήττα για εμάς. Μόνο να δουλέψουμε μπορούμε και να λύσουμε τα θέματά μας, που είναι καθαρά εσωτερικά. Σας δίνω το λόγο της τιμής μου, θα τα καταφέρουμε. Δεν κρύφτηκα ποτέ άλλωστε, με ξέρετε. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και την αγαπάω. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε και άλλα πράγματα όμως, από έξω. Τη μια ακούγαμε κάποιους να λένε για υψηλά μπάτζετ, μετά ότι είμαστε πλούσια ομάδα, μετά γίναμε η Μπαρτσελόνα, που θα πάρει το Παναφρικανικό και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και άλλα πολλά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη για τη νίκη του Κολοσσού. Σε ό,τι αφορά τη μικρή χρησιμοποίηση του Ρέλεφορντ, εγώ έκρινα ότι δεν πρέπει να παίξει πολύ. Και δεν ήταν θέμα τακτικής. Οταν μιλάω, κοιτάζω τον άλλον στα μάτια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα