Ζιάγκος: «Αδικαιολόγητη η χαλαρότητα»

Gazzetta team
Ζιάγκος: «Αδικαιολόγητη η χαλαρότητα»

bet365

Ο Πανιώνιος έκανε... ποδαρικό στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στα Τρίκαλα και ο Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στη χαλαρότητα των παικτών του στο φινάλε.

«Είναι αδικαιολόγητη η χαλαρότητα που δείξαμε στο τελευταίο τρίλεπτο και επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να μειώσουν την τελική διαφορά. Για 36-37 λεπτά είχαμε μια καλή εικόνα με απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και πηγαίναμε για μια νίκη που θα συνδυάζαμε και την ιδανική διαφορά, αλλά κάπου εκεί χαλαρώσαμε και χάσαμε την ευκαιρία. Για αυτό και δεν υπήρχαν μεγάλοι πανηγυρισμοί στο τέλος. Ο στόχος παραμένει στο να κάνουμε 8 νίκες, δεν υπάρχει περιθώριο να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό. Πήραμε αρκετούς πόντους από τους ψηλούς μας, αλλά αυτός ήταν ένας από τους βασικούς μας σχεδιασμούς» εξήγησε ο προπονητής του Πανιωνίου μετά τη νίκη επί των Θεσσαλών στη Νέα Σμύρνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα