Σκουρτόπουλος: «Κάποιοι παίκτες δε θέλουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σκουρτόπουλος: «Κάποιοι παίκτες δε θέλουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μας»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε σε κάποιες περίεργες συμπεριφορές παικτών του.

Οι αναλυτικές δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου μετά τη νίκη της Λάρισας επί του Κοροίβου... «Ευχαριστώ τον Ντίνο για τα καλά του λόγια, είναι ένας αδερφικός μου φίλος, έχουμε πολλά χρόνια κοινής πορείας, μας συνδέουν απίστευτες στιγμές και αυτό ποτέ δεν θα αλλάξει όσες φορές και αν βρεθούμε αντίπαλοι. Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι το ανέλυσε πολύ καλά. Ξέραμε ότι θα είχαμε μπροστά μας το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς και απέναντί μας μια ομάδα επικίνδυνη με πολύ επιθετικό ταλέντο που έπρεπε να το κρατήσουμε χαμηλά. Είχαμε τρεις βδομάδες πολύ κακής δουλειάς διότι δεν συμπληρώνουμε δεκάδα με τίποτα, είμαστε 8 ή 9 παίκτες στην καλύτερη περίπτωση. Είναι περίοδος αλλαγών φέραμε ένα νέο παίκτη, τον Μπάντερ, είναι καθαρόαιμος σουτέρ, αλλά θέλει χρόνο να βρει τα πατήματά του. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια ενίσχυση και στους ψηλούς και μόλις λήξει ο γύρος θα δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Αυτό το λέω διότι είναι κάποια παιδιά που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας, όχι γιατί δεν είναι καλοί, αλλά γιατί δεν θέλουν να ανταποκριθούνε και αυτό εμάς μας πληγώνει. Σαν ομάδα έχουμε πολλές ατέλειες, αλλά έχουμε καλούς χαρακτήρες στα περισσότερα παιδιά, ειδικά ο βασικός κορμός και δουλεύουν πολύ σκληρά. Αυτό δεν θα το χαλάσουμε με τίποτα. Ίσα ίσα θα το επιβραβεύσουμε και θα το συνεχίσουμε με καλύτερο τρόπο.

Στο παιχνίδι τώρα κάναμε μια καλή αρχή, παίξαμε σωστά στην άμυνα, ειδικά στα πικ εν ρολ απέναντι στα δύο δυνατά γκαρντ του Κοροίβου, μετά χάσαμε την συγκέντρωση, πήγαμε με το σκορ, λάθος προσέγγιση, και γυρίζοντας την άμυνα στην ζώνη, παρότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, δεν βρήκαμε λύσεις και αρχίσαμε να ψάχνουμε μόνο την επίθεση, χάνοντας την συγκέντρωση στην άμυνα, αφού δεχτήκαμε 5 γκολ φάουλ σε λέι απ, χωρίς καμιά αντίδραση από τους ψηλούς μας. Μόνο στα τελευταία 3 λεπτά σκληρύναμε όπως έπρεπε, έγιναν και 2-3 καλές επιλογές στην επίθεση και έτσι κρατήσαμε το σκορ και πήραμε πολύ σημαντική νίκη. Αν εξαιρέσουμε το ματς με το Ρέθυμνο σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις μας, σχεδόν αγγίξαμε το τέλειο, γιατί και στη Ρόδο ήμασταν κοντά και το σκορ ήταν πλασματικό. Όλα τα παιχνίδια τα παλέψαμε. Γενικότερα είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την οχτάδα, θέλουμε να ενισχυθούμε συνεχίζοντας την καλή δουλειά. Και να μπούμε στη νέα χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού υποδεχόμαστε το Λαύριο μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο, σίγουρα θα ανταπεξέλθουν. Τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθε και μας υποστηρίζει και αρχίζουν να αγαπάνε την ομάδα μας, αυτό εμάς μας δίνει τρομερή ενθάρρυνση και θέλουμε να συνεχίσουν να είναι κοντά μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ δουλεύοντας σκληρά για να φεύγουν ευχαριστημένοι».

Για τις αλλαγές παικτών: «Κάποιοι παίκτες είναι εδώ με δίμηνα συμβόλαια, οπότε λήγουν οι συνεργασίες τους. Το θέμα είναι τι χρειάζεται η ομάδα και αυτή την φορά αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να είναι στον σωστό ρόλο και με τον σωστό τρόπο, αυτό θα γίνει το εγγυώμαι. Και έτσι η ομάδα θα λειτουργήσει καλύτερα με μεγαλύτερη ισορροπία και θα έχουμε και εμείς κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Είναι κάποια παιδιά που έκαναν απίστευτα πράγματα, δεν θέλω να ξεχωρίζω, αλλά δεν μπορούμε να μην πούμε για τον Παπαντωνίου. Δεν θέλουμε να λέμε αυτός είναι καλός και ο άλλος κακός. Θα πρέπει να βρούμε την σωστή τομή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα