Καλαμπάκος: «Να συλληφθεί ο Σκουρτόπουλος για ασέλγεια επί πτωμάτων»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Καλαμπάκος: «Να συλληφθεί ο Σκουρτόπουλος για ασέλγεια επί πτωμάτων»

bet365

Για μία ακόμη φορά ο Ντίνος Καλαμπάκος ξέφυγε από τα τετριμμένα περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο την ανυπαρξία του Κοροίβου στο πρώτο ημίχρονο.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του Κοροίβου υποστήριξε με ιδιαίτερη εκφραστικότητα πως «το μεγάλο κακό έγινε στο πρώτο μέρος, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Κανονικά, πρέπει να… συλληφθεί ο Θανάσης (σ.σ. Σκουρτόπουλος) για ασέλγεια επί πτωμάτων.

Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο γήπεδο, να δώσουμε την μπάλα ο ένας στον άλλον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλόκαρε έτσι το μυαλό μας. Στο δεύτερο μέρος ανοίξαμε το γήπεδο, προσπαθήσαμε να πάμε το παιχνίδι σε up tempo που είμαστε πιο καλοί».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε αναλυτικά:«Συγχαρητήρια στον Θανάση και την ομάδα του η οποία μπήκε πιο έτοιμη και αποφασισμένη, ήξερε τι κυνηγούσε και στο τέλος έφυγαν ευχαριστημένοι, καθώς τα παιδιά του πάλεψαν παρά τις δυσκολίες που ακούμε ότι περνάει η ομάδα του τον τελευταίο καιρό.

Εμείς από την πλευρά μας για 25 λεπτά απουσιάζαμε από το παιχνίδι. Η πνευματική μας προσέγγιση ήταν πολύ κακή, δεν μπορέσαμε να παίξουμε την άμυνα που δουλέψαμε και δοκιμάσαμε όλη την εβδομάδα, ούτε να πασάρουμε δεν μπορούσαμε σωστά. Επιπλέον κάναμε πολλά χαζά και ανορθόδοξα λάθη και θα έλεγα το ίδιο …παραμύθι, τα νέα τα παιδιά, ταραγμένα κλπ. Αλλά δεν παύει να είμαστε αθλητές και να διεκδικούμε πράγματα και να παρουσιαζόμαστε πιο έτοιμοι. Μετά το 25’ κάτι κάναμε και εμείς , προσπαθήσαμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, τουλάχιστον να τρέχουμε και ας μην σκεφτόμαστε. Κάποια στιγμή έγινε αυτό αλλά ήταν και η διαφορά αρκετά μεγάλη για να κλείσει, έπρεπε να μπούνε μεγάλα σουτ, κάποια τα βάλαμε στο τέλος. Όμως η Λάρισα είχε την ποιότητα στο τέλος, την ικανότητα και την εμπειρία, έβαλε την μπάλα στο λόου ποστ και οι Σάφτενααρ και Παπαντωνίου καθάρισαν την …μπουγάδα όταν χρειάστηκε ένα καλάθι να βάλουν με ηρεμία, δυστυχώς για εμάς μας έβαλαν δύο εύκολα καλάθια. Δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα, αλλά δεν αρκούσανε, διότι το πρώτο μας ημίχρονο ήταν τραγικό.

Ο Σκουρτόπουλος έπρεπε να …συλληφθεί για ασέλγεια επί πτωμάτων στο πρώτο ημίχρονο. Η ζωή συνεχίζεται για εμάς, έχουμε ανηφόρα μπροστά μας. Μετά από ένα χαρωπό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που ήμασταν ευχαριστημένοι, τώρα είμαστε στριμωγμένοι στα σχοινιά, αλλά τουλάχιστον έχουμε την εμπειρία, όχι σε ότι αφορά εμένα, αλλά διοικητικά, να ξεπεράσουμε την δυσκολία, και όλοι μαζί να βρούμε την λύση να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο επόμενο ματς με τον τελευταίο και να μπούμε σε μια σειρά. Κλείνοντας, να συγχαρώ τον Θανάση καθώς κερδίσανε δίκαια, όσο και αν εμείς είμαστε στενοχωρημένοι. Χίλια ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν με 16 ώρες ταξίδι, εδώ και εμείς τους στενοχωρήσαμε, διότι δεν τους δώσαμε την χαρά».

Εκτίμηση για το όριο των νικών σχετικά με την παραμονή: «8 ή ίσως 9 νίκες θα χρειαστούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα