Παπαθεοδώρου: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»!

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»!

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ είχε ενέργεια, συγκέντρωση και διάρκεια, φτάνοντας στη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ.

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που σεβόμαστε, με καλό ρόστερ και έναν πολύ καλό προπονητή, η οποία ήταν σε καλή κατάσταση μετά τις νίκες που έκανε. Είχαμε συνέπεια από την αρχή μέχρι το τέλος, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για την ώθηση και τη στήριξη που μας έδωσε, κάτι που μας βοήθησε» εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια μίλησε:

​Για το αν είναι το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας: «Νομίζω ότι σε διάρκεια είναι το καλύτερο που έχουμε κάνει. Παίξαμε καλά σε μεγάλο διάστημα και είχαμε συγκέντρωση. Έχουμε κάνει και άλλα καλά παιχνίδια, όμως δεν είχαν αυτή τη διάρκεια. Σήμερα είχαμε ενέργεια, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση και έτσι πήραμε τη νίκη».

Για το τι άλλαξε από την Τετάρτη: «Δεν προλαβαίνει να κάνεις πολλά. Η ομάδα έχει μπει σε ένα δρόμο, αναπτύσσει το παιχνίδι της και παίζει καλό μπάσκετ. Η δουλειά συνεχίζεται. Έχουμε δρόμο να γίνουμε πιο σκληροί και αποφασιστικοί σαν ομάδα. Εδώ και 1,5 μήνα, παρουσιάζουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον Καββαδά στο δεύτερο δεκάλεπτο: «Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Θεωρήσαμε πως δε μπορεί ο Καββαδάς να κερδίσει μόνος του τον ΠΑΟΚ. Αν δεν έβρισκε η ΑΕΚ από την περιφέρεια, δε θα μπορούσε και να μας κερδίσει. Εμείς πήραμε πολλές λύσεις, από άλλα σχήματα στην επίθεση. Πήγε πολύ καλά ο Καββαδάς, αλλά εμείς είχαμε πολύ καλές επιλογές. Δεν είμαστε ομάδα που έχουμε απάντησε σε κάθε σχήμα του αντιπάλου και ειδικά απέναντι σε μια ομάδα με το ρόστερ της ΑΕΚ».

Για το αν υπάρχει κούραση λόγω Ευρώπης: «Στην Ευρώπη έχουμε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο. Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Παίξαμε καλό μπάσκετ με την Τενερίφη, με τη Γκαζιαντέπ, αλλά χάσαμε στο τέλος. Υπάρχει ισορροπία σε όλους τους ομίλους, οπότε θεωρώ ότι πληρώνουμε το κακό ξεκίνημα μας ξεκίνημα».

Για τον περισσότερο χρόνο του Χαραλαμπόπουλου και τη βελτίωση του: «Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που έχει συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ήταν μεγάλο θέμα η απουσία του. Αυτήν τη στιγμή, κάνει πολύ σοβαρή προσπάθεια και μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα σωματικά. Σιγά-σιγά θα παίρνει παραπάνω χρόνο. Είναι καλός παίκτης και μας δίνει πολλή ποιότητα στο γήπεδο. Γενικά, οι Έλληνες παίκτες μας κάνουν εξαιρετική δουλειά και θέλουμε να στηρίζουμε τον ελληνικό κορμό μας».

Για τις 19 περισσότερες βολές της ΑΕΚ: «Δεν μου λέει κάτι αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα