Παπαθεοδώρου: «Σκληρή άμυνα κι έλεγχος των ριμπάουντ»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παπαθεοδώρου: «Σκληρή άμυνα κι έλεγχος των ριμπάουντ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επεκτείνει το σερί των νικών του στην Basketleague υποδεχόμενος την ΑΕΚ στο PAOK SPORTS ARENA και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε κυρίως σε δύο πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα του. Στην αποστολή και ο Ουσμάν Κρουμπάλι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, ουσιαστικά αγωνίζεται… με αυτό εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία για την παρουσία του στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι δεν είναι 100% έτοιμος. Πάντως, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου περιμένει την αντίδραση της ομάδας του μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τη Λούντβιγκσμπουργκ και με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr, στάθηκε κυρίως σε δύο τομείς που θα κρίνουν τον αγώνα με την ΑΕΚ. «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και μετά την αλλαγή προπονητή, έκανε δύο πολύ μεγάλες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Εστουδιάντες, οπότε έρχεται με καλή ψυχολογία. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε σκληρή άμυνα, για να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού της ΑΕΚ, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να βρούμε τρόπο να προκαλέσουμε προβλήματα με το παιχνίδι μας. Στο παιχνίδι κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ ξοδέψαμε πολύ ενέργεια για να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο παιχνίδια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας και θεωρώ ότι οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα