Ο ΓΣΛ Φάρος ανακοίνωσε τον Τράβις Μπάντερ

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ο ΓΣΛ Φάρος ανακοίνωσε τον Τράβις Μπάντερ

bet365

Ο ΓΣΛ Φάρος πρόσθεσε στο ρόστερ τους τον Τράβις Μπάντερ (26χρ. - 1.96εκ.).

Η ανακοίνωση αναφέρει πως, «Τον Αμερικανό αθλητή Τράβις Μπάντερ απέκτησε ο Γυμναστικός Λάρισας ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Μπάντερ είναι 26 ετών, 1.96 μ. ύψος και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ.

Γνώστης της ευρωπαϊκής μπασκετικής κουλτούρας, έχει αγωνιστεί στην Λιθουανία τη σεζόν 2015-2016 με τα χρώματα της Νεπτούνας, και με καλά ποσοστά.

Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Ιταλία (Α2) με την φανέλα της Ρεκανάτι (μ.ο. 15.7 π.)

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ με ειδική προσφορά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σήμερα …πάτησε Λάρισα ο Αμερικανός αθλητής και βρέθηκε στο κλειστό της Νεάπολης όπου γνωρίστηκε με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες, παρακολουθώντας την προπόνηση, ενώ από αύριο θα συμμετέχει κανονικά σε αυτή.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί λαρισινού εδάφους ο Τράβις Μπάντερ τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να παίξω στον Γυμναστικό και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό. Θέλω να αδράξω την ευκαιρία για να δείξω τις δυνατότητες μου και ταυτόχρονα να βοηθήσω την ομάδα μου για την οποία άκουσα τα καλύτερα, να κάνει όσες περισσότερες νίκες μπορεί προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα