Παιδιά από την Εύβοια επισκέφθηκαν τους «ερυθρόλευκους»! (pics)

Παιδιά από την Εύβοια επισκέφθηκαν τους «ερυθρόλευκους»! (pics)

Παιδιά από την Εύβοια επισκέφθηκαν τους «ερυθρόλευκους»! (pics)

Το δημοτικό σχολείο Αφρατείου Ευβοίας επισκέφθηκε το ΣΕΦ και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Κιμ Τιλί πήραν το ρόλο... καθηγητή.

«Το πρωί της Τρίτης (12/12) ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γάλλος φόργουορντ της ομάδας μας, Κιμ Τιλί, "ανακρίθηκαν" από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αφρατείου Ευβοίας, που επισκέφθηκαν στο ΣΕΦ.

"Πάνω από όλα να βάζετε τα μαθήματά σας", ήταν η συμβουλή του Γιάννη Σφαιρόπουλου και συνέχισε: "Στην ζωή σας να βάζετε στόχο να γίνετε πρώτοι. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν τελικά θα γίνετε. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η προσπάθεια και η συνεχής βελτίωση. Το πιο σημαντικό είναι να γίνετε καλοί άνθρωποι".

Στην συνέχεια, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" δέχθηκε… βροχή ερωτήσεων, όπως άλλωστε και ο Κιμ Τιλί. "Είστε ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό;", ήταν η απορία μιας λιλιπούτιας θαυμάστριάς του Γάλλου, για να απαντήσει εκείνος με χιούμορ πως θα πρέπει να απαντήσει προσεκτικά γιατί τον ακούει ο κόουτς!  Έπειτα πήρε το σοβαρό του και απάντησε: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και πως θα μπορούσα να μην είμαι; Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης"!

Όπως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έτσι και ο Κιμ Τιλί ζήτησε από τους μαθητές να μην αμελούν τα μαθήματά τους. Αυτό το μονοπάτι ακολούθησε και ο ίδιος, για αυτό και πέραν από επιτυχημένος μπασκετμπολίστας είναι και πτυχιούχος!».

Best of internet