ΜακΛιν: «Λίγη περισσότερη ενέργεια...»

Κάτια Πετροπούλου
ΜακΛιν: «Λίγη περισσότερη ενέργεια...»
Αν και απογοητευμένος, ο Τζαμέλ ΜακΛιν δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ και ανέφερε στο gazzetta.gr τι έφταιξε για την ήττα του Ολυμπιακού.

Παρά την καλή του εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ (16π., 12ρ.), ο Τζαμέλ ΜακΛιν δεν... μιλιόταν.

Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού είναι από τους παίκτες που, όσο και να γεμίσει η στατιστική τους, δεν ικανοποιείται, αν η ομάδα δεν νικήσει. Ποιος, άλλωστε, πανηγυρίζει για μια καλή εμφάνιση, αν ηττηθεί;

Ο 29χρονος αθλητής μίλησε στο gazzetta.gr μετά την ήττα των Πειραιωτών από τους «κιτρινόμαυρους» και την απέδωσε σε έλλειψη ενέργειας, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους νικητές.

«Έπαιξαν πολύ καλά, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Είχαν τον κόσμο με το μέρος τους και το παιχνίδι ήταν για γερά... νεύρα. Νίκησαν, όμως, οπότε μόνο να τους συγχαρώ μπορώ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά τώρα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Όσο για το «κλειδί» του αγώνα, αυτό ήταν οι δυνάμεις, από τις οποίες... ξέμειναν οι Πειραιώτες. «Χρειαζόμασταν μόνο λίγη περισσότερη ενέργεια. Παίξαμε την Παρασκευή ένα ματς που πήγε στην παράταση (σ.σ. Ρεάλ), μετά από λίγο ήρθαμε εδώ. Θέλαμε μόνο λίγη ενέργεια, για να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα, όπως η ΑΕΚ, και σε αυτό το γήπεδο».

Για το αν έπαιξαν ρόλο και οι τραυματισμοί της ομάδας, αλλά και οι συνεχόμενοι αγώνες, ο ΜακΛιν τόνισε: «Δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε, ακόμα και μέσα από τραυματισμούς, αλλά και κάθε κατάσταση. Να γίνουμε καλύτεροι. Είχαμε ευκαιρίες να νικήσουμε, αλλά δεν εκτελέσαμε όπως κάναμε συνήθως. Προέκυψαν και τραυματισμοί στη διάρκεια του αγώνα... Αλλά θα γίνουμε καλά. Είναι ακόμα Δεκέμβριος».

Όσο για το αν αυτή η ήττα μπορεί να κόστισε το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ο πρώην παίκτης της Αρμάνι υποστήριξε: «Πρέπει να νικάμε στα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το αν θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας ή όχι και να παίζουμε σκληρά. Είτε τερματίσουμε πρώτοι είτε πέμπτοι, πάλι θα πρέπει να νικάμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα