Γιαννάκης: «Θα χρειαστούμε βοήθεια και πιστεύω ότι θα την έχουμε»

Γιαννάκης: «Θα χρειαστούμε βοήθεια και πιστεύω ότι θα την έχουμε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γιαννάκης: «Θα χρειαστούμε βοήθεια και πιστεύω ότι θα την έχουμε»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ εστίασε στο «αύριο» του Άρη και στην πιθανότητα της ενίσχυσης της ομάδας του.

«Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα που στοχεύει στο Final 4 της EuroLeague και ότι προερχόταν από μια ήττα που την έχει πειράξει. Αυτό ήταν κακό για μας, γιατί ήρθαν πολύ συγκεντρωμένοι. Εμείς είχαμε μια νευρικότητα κι αυτό φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο όπου κάναμε έξι λάθη κι έτσι χάσαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα πλεονέκτημα» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Άρη και συνέχισε:

«Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι διαβάζετε από δύο πλευρές. Από τη μία πλευρά χάσαμε από τον Παναθηναϊκό αλλά από την άλλη είχαμε στιγμές όπου είχαμε καλές συνεργασίες σαν ομάδα. Όταν απέναντι σε αυτές τις ομάδες κάνεις λάθος θα σε τιμωρήσουν. Το ποσοστό που είχε ο Παναθηναϊκός στα τρίποντα μετά και το τρίτο δεκάλεπτο είναι δύσκολο να το έχει μια ομάδα. Αυτό το παιχνίδι μας δίνει να καταλάβουμε ότι έχουμε στοιχεία για να δυσκολέψουμε παίκτες αυτής της ποιότητας και ότι αν βελτιώσουμε τη συγκέντρωσή μας και την εξυπνάδα μας μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Σε ερώτηση για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, είπε: «Πιστεύουμε στον Λευτέρη από το καλοκαίρι τον θέλαμε, αλλά τότε ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον κρατήσει. Πιστεύουμε στις ικανότητές του και παρότι δεν έχει πολλές ημέρες, δείχνει στοιχεία που μπορούν να τον εξελίξουν σε ιδιαίτερο παίκτη για το ελληνικό μπάσκετ, απλά χρειάζεται επιμονή και υπομονή».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας του δεδομένων των αποχωρήσεων, είπε: «Λείπουν παιδιά. Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό. Προσπαθούμε. Είναι κάτι που μόνο ανακοινώνεται. Θα μπορούσαμε να είχαμε λίγη βοήθεια. Έφυγαν τρεις και ήρθε μόνο ένας. Δεν μπορώ να πω για θέσεις γιατί δεν θέλω να προκαταβάλλω. Έχουμε 12 παιδιά που προσπαθούν να βελτιωθούν. Πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε βελτίωση. Θα χρειαστούμε βοήθεια, ελπίζω ότι σε συνεργασία με τη διοίκηση θα την έχουμε», για να συμπληρώσει:

«Το μπάσκετ είναι μια διαρκής λειτουργία που μπορεί να έχει μια ομάδα. Βλέπεις πώς βαδίζεις, τι έχεις και δεν έχεις και κάνεις κινήσεις που θα βοηθήσουν το επίπεδο και την υγεία της ομάδας. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε δημοσίως, είναι εσωτερικό θέμα. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Νομίζω ότι κάνουμε βήματα, αν τώρα συνδυαστεί και με μείωση του μπάτζετ θα δούμε. Κι έχει αξία αυτό που θα κάνουμε να έχει και μέλλον, να έχει και επόμενη μέρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα