Παπαθεοδώρου: «Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια»

Παπαθεοδώρου: «Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για «σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην Αμαλιάδα ανέφερε, «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο Κόροιβος παρ’ ότι είναι μία νεανική ομάδα του πρωταθλήματος, έχει ένα πάρα πολύ μικρό ρόστερ, πολύ μικρό όριο ηλικίας, είναι μία ομάδα που στο γήπεδό της με την βοήθεια του κόσμου έχει τον τρόπο της να παλεύει, να προσαρμόζεται καλά και να διεκδικεί στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε αυτό να το περάσουμε και στους παίκτες μας αλλά θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και κυρίως ήμασταν μπροστά λόγω του ότι ο Κόροιβος ήταν λίγο άστοχος. Παρ’ όλα αυτά ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά, εκτός από ένα-δύο ξεσπάσματα που έκανε ο Κόροιβος και ενώ θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι από την κανονική διάρκεια παρ’ όλα αυτά πήραμε μία σημαντική νίκη.

Εμείς πρέπει να προχωρήσουμε από εδώ και πέρα στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, να κρατήσουμε αυτή την σημαντική νίκη. Είναι πάρα πολύ όμορφο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα, ο κόσμος στηρίζει και βοηθά πάρα πολύ την ομάδα, η ομάδα παίζει πάνω από το όριό της και εύχομαι καλή επιτυχία και κακή συνέχεια και να καταφέρουν στο τέλος να πετύχουν τους στόχους τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα