Μέξας: «Δεν με καθυστερεί ο Σχορτσανίτης, άλλα με καθυστερούν»

Gazzetta team
Μέξας: «Δεν με καθυστερεί ο Σχορτσανίτης, άλλα με καθυστερούν»

bet365

Ο Κώστας Μέξας ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ των Τρικάλων, σχολίασε την ήττα από την Κύμη ενώ αναφέρθηκε στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

«Σίγουρα είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς, η Κύμη αξίζει πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που έπαιξε το παιχνίδι, και γενικά ο τρόπος που παίζει τα παιχνίδια, επειδή τυχαίνει να ακολουθούμε το πρόγραμμα τους και τα έχω δει όλα. Έχουν κάνει αυτό που δεν έχουμε κάνει εμείς, έχουν βελτιωθεί. Εμείς δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει, και όχι μόνο αυτό, όταν δεν βελτιώνεσαι το επόμενο ακριβώς είναι να γίνεις χειρότερος.

Ήταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, σε αντίθεση με μας, έλεγξαν το ρυθμό του παιχνιδιού απόλυτα, έλεγξαν τα ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλοί και εμείς πάρα πολύ κακοί στο ένας εναντίον ενός και η άμυνα μας σε αυτό το κομμάτι ήταν απαράδεκτη. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικά μια πολύ κακή εικόνα, πολύ κακή» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής των Τρικάλων.

Πρόσθεσε, δε, πως: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τώρα να σηκώσουμε το κεφάλι να πάρουμε κάποιες αποφάσεις να μας βοηθήσει λίγο και το τάιμινγκ με κάποια πράγματα, γιατί μες το χειμώνα αυτό είναι σημαντικό και να συνεχίσουμε την προσπάθεια να αντιστρέψουμε λίγο το κλίμα που σίγουρα δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι, και η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι. Η ευθύνη είναι δική μου πρώτα απ όλα και οφείλω να προσπαθήσω να την αλλάξω με όποιο τρόπο γίνεται. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Καστρίτη και πάλι, καλή συνέχεια».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ ανέφερε: «Να κρυφτώ πίσω από το δάκτυλο μου και να πω όχι θα είναι ψέματα, και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Έχουμε σκέψεις, απλά η αγορά είναι δύσκολη ειδικά με τα παιδιά που έμειναν στην Αμερική με την αύξηση των ομάδων στη D League. Είναι πολλοί παίκτες οι οποίοι ερχόταν για του δικού μας επιπέδου ομάδες στην Ευρώπη και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση, ψαχνόμαστε και ελπίζω να βρούμε αυτό που θέλουμε για να αλλάξει εικόνα η ομάδα».

Σε ότι αφορά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τόνισε: «Δεν θα πάρουμε απόφαση με βάση τον Σοφοκλή, ο Σοφοκλής όταν είναι να παίξει θα παίξει και θα πάρει χρόνο από κάποιον, αρκεί να είναι καλά. Δεν με καθυστερεί ο Σοφοκλής αυτή τη στιγμή, είναι άλλα πράγματα που μας καθυστερούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα