Παπαδάκης: «Προσεκτικοί με ΓΣΛ/Φάρο, θα παίξουμε και για τον Τόνι»

Gazzetta team
Παπαδάκης: «Προσεκτικοί με ΓΣΛ/Φάρο, θα παίξουμε και για τον Τόνι»

bet365

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης μίλησε για το ματς με τον ΓΣΛ-Φάρο (09/12, 18:30), τόνισε πως θα νικήσει όποιος το θέλει περισσότερο και στάθηκε στην απουσία του Τόνι Πρόστραν.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Το παίρνει όποιος το θέλει περισσότερο

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από μία ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για εμάς. Ήμασταν κοντά στο μεγάλο μέρος του ματς, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω…

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον ΓΣΛ-Φάρο. Είναι μία ομάδα που έχει τον ίδιο αριθμό νικών με εμάς, ενώ έρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στο Ρέθυμνο και γι’ αυτό θα θέλει να βγάλει αντίδραση. Αυτό, είναι από τα ματς που το παίρνει όποιος το θέλει περισσότερο και προσέχει μέχρι και την κάθε λεπτομέρεια. Από μία βουτιά στο παρκέ για να σώσει μία μπάλα, μέχρι και τη μία… ελεύθερη βολή.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ενώ θέλουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και έχουμε μεγάλη ανάγκη την στήριξή του. Μάλιστα, για άλλη μία φορά θα παίξουμε και για τον Τόνι (σ.σ. Πρόστραν), ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Κωνσταντίνος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα