Βετούλας: «Ο Προμηθέας κερδίζει με εξαιρετικές εμφανίσεις»

Gazzetta team
Βετούλας: «Ο Προμηθέας κερδίζει με εξαιρετικές εμφανίσεις»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για το ματς του Ρεθύμνου με τον Προμηθέα (09/12, 16:30) και αποκάλυψε ποιο θα είναι το «κλειδί» του αγώνα.

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο προπονητής των Κρητικών υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Σίγουρα είναι θετικό ότι η ομάδα έδειξε αντίδραση στο παιχνίδι στη Λάρισα. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη, ενώ τη συνδυάσαμε με πολύ καλή απόδοση. Όσο αφορά στο αυριανό ματς περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο ότι ο Προμηθέας είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αλλά κερδίζει με εξαιρετικές εμφανίσεις. Θεωρώ, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, ότι το κλειδί θα είναι τα ριμπάουντ. Να βάλουμε το σώμα μας και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Το ξαναλέω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.
Σίγουρα το ότι παίζουμε στην έδρα μας, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη. Βέβαια πρέπει και εμείς με την απόδοση μας να παρακινήσουμε τον κόσμο για να μας δώσει έξτρα ώθηση. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το μέλλον. Βλέπουμε ότι κάθε εβδομάδα παρουσιάζονται απρόοπτα τα οποία δε μπορείς να τα υπολογίσεις. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι
».

Από την μεριά του, ο Σακίλ Γκούντγουιν τόνισε: «Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια μας αδικούν. Το πρόγραμμα προφανώς ήταν δύσκολο. Κάναμε μία μεγάλη νίκη στη Λάρισα, η οποία ευελπιστούμε πως θα είναι η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα. Τον Προμηθέα τον είχαμε αντιμετωπίσει στην περίοδο της προετοιμασίας. Προφανώς και δεν θα έχει καμία σχέση με το αυριανό παιχνίδι. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, όντας στη 2η θέση. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το ματς και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι σημαντικό. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και παίξουμε ο ένας για τον άλλο είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα