Γιλμάζ: «Απομένουν λεπτομέρειες για συμφωνία με την ΚΑΕ»

Γιλμάζ: «Απομένουν λεπτομέρειες για συμφωνία με την ΚΑΕ»

Gazzetta team
Γιλμάζ: «Απομένουν λεπτομέρειες για συμφωνία με την ΚΑΕ»

bet365

Στα γραφεία του ΑΣ Άρης βρίσκεται αυτή την ώρα ο Τούρκος επιχειρηματίας, Τανιέλ Γιλμάζ, ο οποίος σύντομα θα αποκτήσει και διοικητικό ρόλο στην ΚΑΕ Άρης. Η επίσκεψή του προβλέπεται να επικυρώσει τη συμφωνία συνεργασία με τον ΑΣ.

Αούστρια Βιέννης - ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο κ. Γιλμάζ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 αναφέρθηκε στις επαφές του με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Άρης. «Είμαστε σε συζητήσεις εδώ και δύο μήνες με σκοπό τη δημιουργία εμπορικών και οικονομικών συνθηκών ανάπτυξης του Άρη. Μιλήσαμε με τον κ. Λάσκαρη ο οποίος είναι ένας έξυπνος επιχειρηματίας. Μπορώ να πω ότι οι εταιρίες που θέλουν να συνεργαστούν με τον Άρη είναι έτοιμες και περιμένουν τους ανθρώπους του Άρη στην Τουρκία. Ετοιμάζεται ένα Business plan το οποίο θα αφορά τόσο την εμπορική όσο και τη χορηγική συνεργασία και απομένει να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την επικύρωση της συμφωνίας με την ΚΑΕ.».

Οι συζητήσεις του κ. Γιλμάζ με τον ΑΣ Άρη περιλαμβάνουν την εκμετάλλευση εμπορικών χώρων τους οποίους και επισκέφθηκε πριν από λίγο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα