Το «ευχαριστώ» του ΕΣΑΚΕ για τη στήριξη στην Μάνδρα

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του ΕΣΑΚΕ για τη στήριξη στην Μάνδρα

bet365

Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος ευχαρίστησε όσους βοήθησαν έμπρακτα τους πληγέντες από τις πλημμύρες στον Δήμο Μάνδρας.

Αναλυτικά:

«Την έμπρακτη στήριξη της στους πληγέντες κατοίκους του Δήμου Μάνδρας από τις καταστροφικές πλημμύρες προσέφερε η Basket League με τη συνδρομή των 14 ΚΑΕ/μελών του ΕΣΑΚΕ, του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος και τις εταιρείες-χορηγούς των ομάδων.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, οι 14 ομάδες της Basket League 2017-18 κινητοποιήθηκαν άμεσα και έστειλαν τόνους πόσιμου νερού στον Δήμο Μάνδρας. Στην ενέργεια αυτή συμμετείχαν οι εταιρείες COCA COLA COMPANY, ΒΙΚΟΣ, ΖΑΓΟΡΙ, ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε. ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., Π.Ι.Κ. ΑΒΕΕ «ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ», ΚΡΙΝΟΣ, ΘΕΩΝΗ ΚΑΙ ΒΑΠ. Π. ΚΟΥΓΙΟΣ.

Η αλληλεγγύη και η στήριξη προς τους κατοίκους της Μάνδρας κορυφώθηκε στον αγώνα ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT – ΑΕΚ της 7ης αγωνιστικής της Basket League, όπου πλήθος κόσμου συγκέντρωσε πόσιμο νερό, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμά μας.

Το Προεδρείο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν στην ενέργεια, τον Μεγάλο Χορηγό του Πρωταθλήματος και φυσικά τους φιλάθλους του αθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα