Γιαννόπουλος: «Αυτήν την εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια»

Gazzetta team
Γιαννόπουλος: «Αυτήν την εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια»

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη του Ρεθύμνου στη Λάρισα και υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο ματς πρέπει να είναι οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια.

Αρχικά ρωτήθηκε για το τι έπαιξε ρόλο στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν πήρε το Ρέθυμνο τις νίκες που είχε στοχεύσει: «Νομίζω ότι ήταν καθαρά θέμα απειρίας των ξένων, καθυστερήσαμε να βρούμε τις ισορροπίες στην ομάδα, πήρε παραπάνω χρόνο. Επίσης, έγιναν κάποιες αλλαγές και μας κόστισε χρονικά. Πλέον όμως, είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα νομίζω» ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ.

Για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας, είπε: Ο Προμηθέας θεωρώ πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Παίζει πάρα πολύ γρήγορο μπασκετ, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και μπορεί να αγωνιστεί με διαφορά σχήματα. Εμείς θα πρέπει όλοι οι παίκτες να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Νομίζω ότι μετά τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, είναι το δυσκολότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα