Παπαθεοδώρου: «Ήταν τεστ για Γκος και Χαραλαμπόπουλο»

Παπαθεοδώρου: «Ήταν τεστ για Γκος και Χαραλαμπόπουλο»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ήταν τεστ για Γκος και Χαραλαμπόπουλο»

bet365

Καλό βαθμό έβαλε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στον Φιλ Γκος, έπειτα από το φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια… επιστροφής του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στο www.paokbc.gr είπε αρχικά: «Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό παιχνίδι. Ο Γκος έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, έχει γρήγορη προσαρμογή γιατί έχει την εμπειρία και σαν χαρακτήρας και σαν αθλητής να διαχειριστεί εύκολα καταστάσεις. Χρειάζεται σίγουρα χρόνο για να βρει ρυθμό και να παίξει στο επίπεδο που έπαιξε σήμερα, αλλά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

Σε ότι αφορά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη διακοπή του Πρωταθλήματος, είπε: «Ήταν ένα καλό τεστ και για τον Χαραλαμπόπουλο, που έδειξε και σήμερα ότι θέλει περισσότερο χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που όλοι θέλουμε και πλέον εξαρτάται από αυτόν και την προσπάθεια που θα κάνει για να βρει τον ρυθμό του. Η διακοπή θα μας βοηθήσει σε κάποια σημεία να πάρουμε ανάσες σημαντικές λόγω του δύσκολου και επίπονου προγράμματος που είχαμε στο προηγούμενο διάστημα. Θα ήταν ακόμη καλύτερα αν είχαμε όλο το ρόστερ μας για να δουλέψουμε πράγματα στην προπόνηση μας. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τέσσερις διεθνείς μας συνεχίζουν τα ταξίδια και τα παιχνίδια και δεν εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή αυτή για να ξεκουραστούν και να φρεσκαριστούν για τα συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα