Οριστική συμφωνία Λάσκαρη-Τούρκων

Οριστική συμφωνία Λάσκαρη-Τούρκων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οριστική συμφωνία Λάσκαρη-Τούρκων

bet365

Έπειτα από συνάντηση διάρκειας περίπου τριών ωρών, ο Νίκος Λάσκαρης συμφώνησε με τους Τούρκους επιχειρηματίες σε ότι αφορά το πλαίσιο της εμπορικής και χορηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον απομένει να υπογραφούν τα σχετικά συμφωνητικά.

Στην τελική συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της ΚΑΕ ο Νίκος Λάσκαρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος, Μάνος Λάσκαρης, αλλά και ο αδερφός τους Βασίλης Λάσκαρης. «Παρών» ήταν ο εκπρόσωπος του Αϊχάν Γκιουνέρ, Τανιέλ Γιλμάζ, ο μεσολαβητής των Τούρκων επιχειρηματιών, Ηλίας Κολοβέτσιος, αλλά και ο συνεργάτης του τελευταίου Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Στη συνάντηση οι δύο πλευρές συμφώνησαν επί της διαδικασίας υλοποίησης της συμφωνίας καθώς όπως σημείωσαν… «συμφωνία έχουμε εδώ και αρκετές ημέρες αλλά πρέπει να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν το τεχνικό κομμάτι». Κυρίως όμως συμφώνησαν στην ένταξη του Τανιέλ Γιλμάζ στο δ. σ. της ΚΑΕ Άρης ο οποίος ταυτόχρονα θα αναλάβει να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις του οι οποίες αφορούν την επίτευξη εμπορικών και χορηγικών συνεργασιών με τουρκικές εταιρίες.

Η διευθέτηση της τυπικής διαδικασίας - υπογραφές συμφωνητικών μεταξύ της ΚΑΕ Άρης με την εταιρία του Τανιέλ Γιλμάζ η οποία εκπροσωπεί την Storks(εμπορεύεται πολύτιμους λίθους), Sotus (γαλακτοκομική) κι άλλες - θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και αφού προηγηθεί – την επόμενη Τετάρτη(29/11) η αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης.

Σε πρώτη φάση, είναι δεδομένο ότι η ΚΑΕ Άρης θα συνεργαστεί με την εταιρία STORKS. Όπως έχει αναφέρει το gazzetta.gr, αυτή η συνεργασία έχει δύο σκέλη. Το εμπορικό, δηλαδή τη δημιουργία προϊόντων (σ. σ. κοσμημάτων) τα οποία θα φέρουν το σήμα του Άρη και τα έσοδα της κάθε πλευράς θα εξαρτάται από το επίπεδο των πωλήσεων και το χορηγικό, δηλαδή χρήματα τα οποία θα μπουν απευθείας στα ταμεία της ΚΑΕ Άρης.

Από εκεί και πέρα, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκε και ο τρόπος συνεργασίας με άλλες εταιρίες τις οποίες εκπροσωπεί ο Τανιέλ Γιλμάζ και οι οποίες – σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο τελευταίος – θέλουν να συνεργαστούν χορηγικά με την ΚΑΕ Άρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα